Slika nije pronađena

Iako buntovnike svi gledaju s neodobravanjem, oni sami znaju da nikome nije zabavnije u životu nego baš njima. Ništa ih ne zadržava u njihovima naumima, napravit će baš sve što im padne na pamet, bilo to dozvoljeno ili ne – jer tko još brine o pravilima. Ovi znakovi zodijaka sigurno ne!

Nekada pravila jednostavno nemaju smisla, ali ih se većina i dalje drži, no ne i ljudi rođeni u ova 4 horoskopska znaka. U njima se rađaju najveći buntovnici koje ništa na svijetu neće zadržati da ne naprave nešto što se ne smije. Nema sumnje da im je još od osnovnoškolskih dana dobro poznat ured ravnatelja jer su često boravili u njemu, a lekcije od roditelja slušaju na dnevnoj bazi. Pa ipak, na ove znakove zodijaka ništa ne može utjecati toliko da ih promijeni i pretvori u dobre anđelčiće, njima je u zvijezdama zapisano ovakvo ponašanje. Svaki od njih ima svoj poseban način na koji pokazuje svoje buntovništvo, a evo tko su oni i kako to rade:

1. Ovan

via GIPHY


Je li uopće neočekivano da je pomalo agresivan i impulzivan Ovan buntovnik? Nad njima vlada planet Mars, planet borbenosti i intenzivnosti, buntovništvo je itekako i očekivano od njih. Nemojte njih ni pokušavati pokušati izazvati da naprave nešto što se ne smije, čak iako se vi šalili, oni kreću u akciju. Ako im netko i pokuša objasniti kako nešto ne smiju, njima to automatski znači da baš to moraju ići napraviti. Ovan prati samo svoje instinkte i svoje zakone i pravila, ničija druga ga ne zanimaju.

2. Blizanci

Pravila? U svijetu Blizanaca? Ne bi išlo. Niti ih zanimaju pravila niti ih misle pratiti. Oni će radije pokušati stvari napraviti i shvatiti na svoj način i to iz jednostavnog razloga – jer je tako zanimljivije i zabavnije. Blizancima ionako sve dosadi jako brzo, a pratiti pravila je dosada kao nijedna druga. Ovaj znak voli svoju svakodnevicu ispunjavati malim nepodopštinama jer su jednostavno takvi.

3. Strijelac

via GIPHY


Pokušati natjerati Strijelca da poštuje pravila je jednako kao da pokušavaš natjerati zmaja da bude miran u staklarni i ništa ne uništi. Nemoguća misija. Nema uopće smisla trošiti riječi i pokušati objasniti Strijelcu kako se treba ponašati i što je po pravilima ili pristojno jer oni ne vjeruju u to. Umjesto toga, oni vide 1000 mogućnosti na koje stvari mogu biti zabavnije bez praćenja pravila. Strijelci su pravi avanturisti, a sve što je 'po pravilima' ih samo sputava u životu.

4. Vodenjak

Nema većeg buntovnika od Vodenjaka, oni su do same srži takvi. Nemaju problema s vođenjem pobuna protiv bilo čega, ne boje se promjena niti posljedica svojih radnji. Pokušajte pred njih postaviti pravila i umjesto da ih prate oni će odgovoriti s hrpom pitanja - 'Tko je smislio to pravilo? Zašto? Otkuda mu moć? Ako već pokušavate Vodenjacima nametnuti pravila ponašanja, bolje imajte dobre odgovore na sva potencijalna pitanja jer inače slijedi i pobuna protiv vas.


Foto: Freepik/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Svatko ima svoj način – evo kako koji znak zodijaka manipulira ljudima

Ništa od neočekivanih iznenađenja, srčeka i ruža! Pet najmanje romantičnih znakova u zodijaku

Njima jednostavno nema pomoći! Otkrij kojih pet znakova u zodijaku MRZI da ih se dodiruje

blizanci Horoskop ovan strijelac Buntovnici vodenjak kršenje pravila znakovi zodijaka

Još vijesti