Slomljeno srce

Nekada se bojimo bez razloga da će nas dečko ostaviti, ali onda se dogodi situacija da nam je strah bio opravdan i stvarno nam ta osoba slomi srce. Koji će biti razlog zbog kojeg će ti sljedeća veza završiti? Otkriva tvoj horoskopski znak.

Većina veza koje su sada čvrste i sretne, neće imati sretan kraj. To je jednostavno činjenica. Puno faktora može utjecati na to hoćete li ostati zajedno zauvijek ili će ipak doći kraj. Koja je jedna stvar koja bi najvjerojatnije mogla uništiti tvoju sreću? Svaki znak zodijaka mogao bi napraviti jednu stvar koja će preliti čašu i zbog koje može biti ostavljen. Kada znaš koje je tvoje ponašanje potencijalno problematično, lakše ćeš ga popraviti i pomoći svojoj vezi da preživi. Evo koji je to razlog zbog koje ti imaš najviše šanse da te dečko ili cura ostavi.

par se ljubi [HOROSKOP] Znakovi zodijaka koji se najgore ljube – s ovih 5 poljubac neće biti za pamćenje

OVAN – eksplozivna narav
Ovnovi vole u svojoj vezi biti glavni i dok je tvoj partner u redu s tim, nećete imati problema po ovom pitanju. Ali, jedna stvar koja bi mogla stvoriti itekako velike probleme je Ovnova eksplozivna narav. Ovaj znak nije poznat po strpljenju i reagirat će eksplozivno i u situacijama gdje to ne treba. Tvom se partneru to može učiniti kao znak da ga ne poštuješ, zato pokušaj ponekad razmisliti prije nego nešto kažeš. Jer sljedeći put to može biti kobno.

BIK – ne želi se ispričati
Priznati da su u krivu ako su oni uvjereni da nisu je problem s kojim će se susresti svatko kada je u vezi s Bikom. Tvrdoglavi su i nema šanse da će se ispričati ili priznati da su u krivu. Na početku to može biti slatko, ali brzo će postati naporno. Jer bitno je u vezi priznati kada pogriješiš. Bik neće izreći ispriku ni da mu veza ovisi o tome. I može se dogoditi situacija kada će ti veza stvarno ovisiti o tome. Nemoj dopustiti da ti ego uništi vezu.

BLIZANCI – kad mu nešto smeta, prestane se javljati
Blizanci vole samo nestati. I njihov partner nema pojma što se dogodilo i zašto se odjednom ne javljaju. I onda kada prođe dan ili nekoliko dana, oni se smire i ispušu, pravit će se da kao da se ništa nije dogodilo. Naravno da će tvoj partner zahtijevati objašnjenje i da neće biti sretan ako ovo nastaviš raditi. Kada ti nešto smeta ili s nečim imaš problem, reci to! Bolje biti iskren nego samo nestati.

RAK – ne želi pričati o osjetljivim stvarima
Već ih samo radije zgura pod tepih i tamo ostavi. Rakovi su super brižne i drage osobe, ali nikako im ne ide nošenje s ozbiljnim i osjetljivim temama. Izbjegavat će ovakve razgovore na sve moguće načine. Iako postoje razgovori u vezi koji nisu najugodniji, bježanje od njih nije način. Otvorena komunikacija je itekako bitna za uspješnu vezu, a ako to ne dobije dečko u vezi s tobom, mogla bi ostati bez njega.

LAV – dopisivanje s drugom osobom
Ti možda nemaš nikakve loše namjere, ali tvom partneru sigurno neće biti drago kada sazna da se dopisuješ s nekim dečkom. S tvoje strane mogu biti prijateljski osjećaji, ali možeš li to isto 100% reći za tu drugu osobu? Ili je u pitanju možda bivši? Lavovi misle da ne rade ništa pogrešno ako se dopisuju s drugim osobama, jer to neće smatrati varanjem, ali njihov se partner neće složiti.

tužan zagrljaj [HOROSKOP] Dovedu svaku vezu do prekida: 3 znaka zodijaka koji sami sebe sabotiraju u vezi

DJEVICA – prigovaranje partneru
Djevica ima uvijek neku kritiku ili 'savjet' koji ne zvuči uvijek dobronamjerno. Po prirodi su perfekcionisti i ne mogu si pomoći, moraju uputiti kritiku ili prigovoriti kada nešto nije po njihovim standardima. Nikome neće biti ugodno u vezi s nekim tko ga svako malo kritizira. Sigurno ni vama Djevice to ne bi bilo ugodno. Svatko može trpjeti prigovaranja do neke mjere dok mu ne prekipi.

VAGA – ne pokazuje da joj je stalo
Kada prođe period osvajanja jedno drugog, uđete u vezu, u nekom će trenutku Vage zaboraviti da se trebaju i dalje truditi. Svi se žele osjećati voljeno, a nekada to trebaš partneru i otvoreno reći i pokazati. Jer nisu svi toliko dobri u čitanju indirektnih znakova. Tvoj će se partner u nekom trenutku početi osjećati kao da ti nije stalo i zbog toga se može početi polako emocionalno zatvarati i udaljavati od tebe.

ŠKORPION – ljubomora
Ljubomora može biti laskava, ali kada netko stalno ima ispade ljubomore, to samo pokazuje da u vašem odnosu nema povjerenja. Škorpioni će reagirati s ljubomornim ispadima na različite situacije, kao i one gdje za tim očigledno stvarno nema nikakve potrebe. Takvim ćeš ponašanjem samo udaljiti partnera od sebe. Moraš se naučiti vjerovati ljudima, koliko god to strašno zvučalo. Inače ti niti jedna veze neće biti uspješna.

samoća [HOROSKOP] Znakovi zodijaka koji imaju oko sebe zid: Ovih 5 ne puštaju ljude blizu

STRIJELAC – nikako da pristane definirati odnos
Strijelci su veliki avanturisti i pomalo se boje vezati za nekoga. Kada i upoznaju osobu koja im se sviđa, trebat će im dulje vremena da stvarno i pristanu službeno ući u vezu. Iako treba proći vremena i upoznati se prije nego službeno uđete u vezu, ali Strijelci vole taj period ekstra dugo odugovlačiti. Čak i kada im se netko jako sviđa! Zbog toga ćeš možda izgubiti tu osobu.

JARAC – nije romantičan
Romantika je bitna za svaku vezu. Ne moraš biti super romantična osoba i organizirati neki ludi dejt kao što vidiš u filmovima, ali tu i tamo neka mala gesta uvijek dobro dođu. Ako nestane romantike, veza će vam postati prijateljstvo. Zbog toga što Jarac nikada ne napravi ništa slatko i romantično, može izgubiti partnera. Jer svi se povremeno žele osjećati posebno i uživati u nekom slatkom malom iznenađenju. Isplati se potruditi! Jarčevi, ne budite lijeni.

VODENJAK – srami se pokazivati nježnosti u javnosti
Ne morate biti kao Kourtney Kardashian i Travis Barker i doslovno biti jedno na drugome non stop u javnosti, ali nekada je neka mala nježnost baš ono što treba. Zagrljaj, pusa, dodir, ništa previše. Vodenjak se srami pokazivati nježnosti u javnosti i jedino na što će pristati je držanje za ruke. Zbog toga tvoj partner može početi misliti da ga se sramiš ili da ne želiš da drugi znaju da ste zajedno! A to sigurno nikako ne želiš.

RIBE – ima prevelika očekivanja
Dobro je imati očekivanja, ali s njima trebaš biti i realna. Ribe baš i nisu po tom pitanju realne. Sanjaju o vezi o kakvoj čitaju u knjigama ili kakvu vide u Disney bajkama, ali takva veza nije realna. Niti one najbolje i najsretnije neće tako izgledati. Svojim će očekivanjima gušiti partnera dok on to jednostavno više neće moći podnijeti.

Horoskop znakovi zodijaka veza Prekid razlog za prekid