samoća

Dobri su i dragi, družit će se s tobom, ali nikada nećeš imati osjećaj da ste si bliski. Drže cijelo vrijeme distancu i ne puštaju nikoga blizu svog srca. Bilo da se radi o potencijalnom partneru za vezu ili prijateljima, ovi su znakovi jako oprezni.

Neki su znakovi otvoreniji i uvijek su za upoznavanje novih ljudi, sa svima se brzo zbliže, pokažu emocije, skroz su pristupačni i otvoreni, ali neki su totalna suprotnost. Imaju oko sebe čvrsti zid oko kojeg ćeš se jako morati pomučiti da ga probiješ i da dođeš do njih. Treba im dosta vremena da se opuste u tuđem društvu i da nekome počnu vjerovati. Jako su oprezni i zbog toga se nekada čine kao da su hladni, piše Bustle. Ali to nikako nije istina, samo ti se čini da su hladni jer ti nisi ta osoba koju su odlučili pustiti blizu. Evo koji su to znakovi.

RAK

Iako su Rakovi osjećajni i dobrice, takvi su samo prema onima s kojima su si jako bliski. Prema drugima djeluju rezervirano i nezainteresirano. Boje se da će ih netko povrijediti i zato drugima niti ne dozvoljavaju da im se uvuku u srce. Da bi se opustili, treba im pokazati da si osoba kojoj mogu vjerovati i pokazati svoju ranjivu stranu. Ako ti povjeruju, pustit će te unutra.

DJEVICA

Djevica je sama sebi u svemu dovoljna i zato druge ne pušta blizu. Nije da misli da je ona najbolja i da sve zna najbolje, a drugi ne, samo više preferira sebe. Drugi joj ne trebaju. Toga se drži i s vremenom tako izgradi zid oko sebe, a da toga nije niti svjesna. I zato će puno puta djelovati nepristupačno.

ŠKORPION

Škorpion ima najveći i najviši zid sagrađen oko sebe. Uvijek sumnja da drugi imaju neke skrivene motive, pogotovo kada je netko full drag prema njima. Oni to pročitaju kao znak za uzbunu. Uvijek su u strahu da će ih netko preveslati ili iskoristiti zato im je najsigurnije sakriti se iza svojih zidova.

JARAC

Jarčevi ne vjeruju ljudima. Bit ćete si dobri i sve će biti super, ali s povjerenjem imaju problema. Ti se njima možeš povjeriti, pričati o tome što te muči, o svojim osjećajima… ali oni neće uzvratiti isto. Bit će tu za tebe, ali nemoj očekivati da će ti se tako lako otvoriti. Trebat će za to vremena i truda.

VODENJAK

Vodenjacima super ide sklapanje prijateljstva, upoznavanje novih ljudi, vole se družiti, zabavni su i komunikativni, ALI svi su njihovi odnosi većinom površni. Nisu to duboka prijateljstva ili ozbiljne veze, toliko daleko ne žele ići i pustiti nekoga tako blizu. Kada se to dogodi, onda znaš da je ta osoba stvarno posebna.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koju najveću grešku radiš kada si u vezi? Svaki znak zodijaka ima jednu

[HOROSKOP] Koja je najveća tajna svakog od znakova zodijaka?

[HOROSKOP] Svaki znak zodijaka će ove godine imati najgori dan – evo na koji datum pada tvoj

Horoskop zid oko sebe znakovi zodijaka distancirani oprezni ne puštaju ljude blizu

Još vijesti