Slika nije pronađena

Bilo da tebe netko ostavlja ili ti prekidaš s nekime, to uvijek bude teška situacija. Neki se znaju bolje nositi s prekidima, a drugi postanu malo ludi. Prekidi s ovih horoskopskim znakovima prava su ludnica.

Oni jednostavno ne znaju kako se nositi s prekidom i slomljenim srcem. Njihove reakcije često zato odu malo dalje nego što to itko očekuje. Ako ostavljaš osobu rođenu u nekom od ovih znakova, pripremi se na reakciju s kojom se vjerojatno nećeš znati nositi. Prekidi s ovih 5 znakova su najviše kaotični. O kojim se znakovima radi i na koji način su prekidi s njima kaotični?

OVAN
Kada stvari ne idu onako kako su si oni zacrtali, Ovnovi postanu destruktivni, a prekidi nisu nikada nešto što planiramo da će nam se dogoditi. Kada njih netko ostavlja, to im posebno teško pada, radije će oni biti ti koji prekidaju. U tom je slučaju sve u redu. Ovaj je znak ambiciozan i traži onu pravu ljubav koja će trajati zauvijek, a kada se pokaže da veza u kojoj su sada nije takva, osjećaju se izgubljeno. Odmah nakon prekida će se vratiti dejtanju, samo da pokažu bivšoj ljubavi da im je bolje bez nje/njega. Uvijek gleda kako će biti bolji od bivše ljubav i sve nakon prekida gledaju kao natjecanje. To ih lako dovede u messy situacije.

JARAC
Jarčevi su profesionalci u podizanju zidova oko sebe i isključivanju emocija. Obrisat će broj bivše ljubavi, baciti stare zajedničke fotke u smeće i neće ga više uopće ni spominjati pred prijateljima. Naizgled će se činiti kao da mu je prekid pao bolje od očekivanog, ali u sebi će patiti. Osjećat će se posramljeno jer su si dopustili da prema nekome imaju toliko osjećaja, a sada ih je taj netko otkantao. Zbog toga što se osjećaju kao da su zbog toga slabići ili jadnici, Jarčevi ne žele ikome pokazati koliko pate. Sve će se te emocije nakupljati u njima dok jednom ne puknu, a onda su svi nastradali.

LAV
Lavovi su navikli da su centar pažnje i da svi uvijek idu oko njih, zato kada ih netko ostavi, teško im je shvatiti zašto bi to netko uopće napravio. Kako njih, super Lavove, ne bi htio u svojoj blizini? Kada dođe do prekida, ovaj se znak tako susreće s emocijama koje mrzi, a to su da se osjeća nepoželjno i nebitno. To utječe na njega i htjet će napraviti sve moguće da uhvati pažnju bivše ljubavi. Radit će gluposti, ludosti, najluđe stvari koje im padnu na pamet, a neće ni shvatiti da time samo štete sebi i da ništa neće postići. Biti u takvim trenucima u Lavovoj blizini...na vlastitu odgovornost.

RAK
Rakovi imaju puno emocija. I ne znaju ih skrivati. Kada je sve dobro, osoba s kojom su u vezi će im biti na prvom mjestu, a kada sve postane loše i dođe do prekida – i dalje će im ta osoba biti na prvom mjestu. Ovo je znak koji će nakon prekida jednu minutu slati poruke bivšem kako ne može bez njega, a u drugom će uspomene bacati kroz prozor. Rakovima ne ide baš dobro kontroliranje emocija zbog čega u ovakvim situacijama budu pravi kaos. Ne znaju kako se nositi s tim jer su prave emocionalne micice i užasno ih boli kada ih netko ostavi i slomi im srce. Iz trena u tren će im se mijenjati raspoloženje i nitko oko njih ne zna što i kako tada napraviti.

BIK
Tvrdoglavi Bikovi imaju problema s prilagođavanjem na promjene, a prekid je jedna od prilično velikih promjena u nečijem životu. Teško im je vidjeti situaciju iz očiju drugih, samo sve gledaju iz svoje perspektive i zato će od prekida napraviti pravu dramu. Osjećaju se izdano i to će svima dobro dati do znanja. Mogu se inatiti i zamjerati stvari do kraja života, a prekid je jedna od tih stvari preko koje sigurno neće samo tako prijeći. Ako se i mjesec dana kasnije Bikovi negdje sretnu s tom osobom, moglo bi biti neočekivanog sukoba i drame. I naravno, ako ostaviš Bika, očekuj da će svima koje poznaje ispričati sve moguće negativne stvari o tebi.

Foto: Pexels - Vera Arsic

M.T.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koja je karijera idealna za tebe s obzirom na tvoj znak zodijaka?

[HOROSKOP] Koja je najslađa stvar o tebi s obzirom na tvoj znak zodijaka?

Igrači kao nijedni drugi: U ova tri horoskopska znaka rađaju se pravi ženskaroši

veza Prekid Horoskop kaos znakovi zodijaka

Još vijesti