Slika nije pronađena

Svašta može sabotirati tvoju vezu, ali jedna stvar koja ju ne bi smjela sabotirati si ti sama. Pa ipak, nekima je to dobro poznata navika. Tri su horoskopska znaka posebno dobra u sabotiranju vlastitih veza.

Najprije se namučiš dok dođeš od poznanika s nekim to dejtanja, živciraš se, ne spavaš, overthinkaš gdje ide vaš odnos, sve je super i ide kako želiš – i onda napraviš nešto i sama sebi uništiš taj odnos. Nismo nekada niti svjesni što radimo sve dok ne bude prekasno. S tim će posebno suosjećati tri horoskopska znaka. Jer njima je to dobro poznat scenarij. Njihove veze najčešće završavaju upravo njihovom krivicom, jer ih sami sabotiraju, praktički bez razloga. Evo tko su oni.

OVAN – ako ne dobiva pažnje koliko misli da treba dobiti

Kada si Ovan zacrta da nekoga želi, napravit će sve moguće i nemoguće da taj scenarij i ostvari. Neće prihvatiti 'ne' kao odgovor i trudit će se da uspiju osvojiti tu osobu. Ali onda kada uđu u vezu, kreću potencijalni problemi. Ovnovi vole da je u vezi pažnja na njima, da im partner pokazuje da mu je stalo, da odvaja vrijeme za druženje s njima, ukratko žele veliku bliskost i povezanost. Ni trenutka da više ne budu sami. Kada im osoba ne može uzvratiti tu količinu pažnje koju žele, jer svi nekada imamo i druge stvari u životu kojima moramo dati pažnju, Ovan će od toga napraviti big deal. Radije će prekinuti nego pokušati čuti objašnjenje partnera ili pokušati se malo prilagoditi. S njima je ili sve ili ništa.

RAK – impulzivni su

Protiv Rakova najviše igra njihova impulzivnost. Ona ih nekada košta veze. Iako su Rakovi dobrice, imaju trenutaka kada se počnu odjednom ponašati totalno drugačije nego do sada. Jako su emocionalni i njihove su emocije uvijek naglašene, kakve god u tom trenutku bile, dobre ili loše. I znaju im se u trenutku promijeniti. Iako osoba s kojom su u vezi nije ništa napravila pogrešno i nije kriva, Rakovi će zbog svoje impulzivnosti donijeti odluku koja im se u tom trenutku čini dobra, iako zapravo nije. I prije nego se i snađu, to će ih koštati veze.

RIBE – imaju previsoke kriterije

Dobro je imati kriterije i ne pristajati na vezu s bilo kim ili ostajati u lošoj i toksičnoj vezi, ali Ribe oko toga malo pretjeruju. One će se brzo zaljubiti i zagrijati za nekoga, ali i na najmanji problem u vezi, dižu ruke, jer smatraju da to nije to i da osoba nije ipak za njih. Njihovi su kriteriji previsoki i nitko ih ne može zadovoljiti. Ovaj je znak poznat po tome da se u njemu rađaju sanjari, koji najčešće imaju kao kriterij vezu koja bi trebala izgledati kao iz Disney bajke. Zbog toga će od sebe otjerati neke super ljude, za koje će tek kasnije shvatiti da su ipak bili savršeni.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Znakovi zodijaka koji imaju oko sebe zid: Ovih 5 ne puštaju ljude blizu

[HOROSKOP] Koju najveću grešku radiš kada si u vezi? Svaki znak zodijaka ima jednu

[HOROSKOP] Kakva je tetovaža idealna za tebe s obzirom na znak zodijaka?

veza znakovi zodijaka Horoskop sabotaža

Još vijesti