0

Zabavna komedija 'Ideš? Idem!' dolazi u kina 5. prosinca, a ovako nešto hrvatska kinematografija još nije vidjela. Riječ je o dosad neviđenom i nekonvencionalnom projektu u našoj domaćoj filmskoj produkciji  koji po prvi puta u igranoj formi predstavlja mlade virtualne zvijezde uz koje odrastaju nove generacije.

Za nešto malo više od tjedan dana napokon ćeš moći pogledati film 'Ideš? Idem!' u kojem su u glavnim ulogama dobro ti poznata domaća lica s YouTubea. S obzirom da to nije njihovo uobičajeno okruženje i ne baš tipičan projekt, popričali smo s nekima od sudionika iz filma i saznali kako ih se dojmilo cijelo to iskustvo.Nakon što smo saznali kako su se u ulozi glumaca snašle dvije domaće youtuberice, Nika Ilčić i Veronika Rosandić, sada je vrijeme da se prebacimo na mušku stranu ekipe. Ovog smo tjedna saznali kako je na snimanjima bilo Franu Laušu...

1. Koliko si zapravo sličan liku kojeg glumiš? U kojim situacijama je lik bio nešto što ti nisi?
Lik kojega glumim je relativno sličan meni.U situacijama u kojima sam u filmu agresivnije reagirao bih rekao da nije tipično mome ponašanju,no sve ostalo je relativno slično onome što ja jesam.

2. Koji ti je bio najdraži, a koji najteži trenutak tijekom snimanja?

Najdraže od cijeloga iskustva mi je bilo druženje i upoznavanje ekipe s kojom sam radio.Najteže kod snimanja je bio tempo kojim smo radili.
3. Da moraš odabrati jedno – bi li radije snimao za YouTube ili glumio u filmovima? I zašto?

Iskreno ne bih htio birati između toga jer i jedno i drugo ima svoje čari, no da moram baš birati u ovom trenutku bi vjerojatno izabrao YouTube.

4. Koja je najvažnija lekcija koju si naučio u cijelom ovom procesu snimanja filma?
Naučio sam da je strpljenje jedna velika vrlina u ovoj industriji.

5.Je li ti bilo teško glumiti scene svađanja i prekida s Veronikom?
Mislim da smo se dobro snašli i da nije bilo toliko zahtjevno.
6. Koja je bila prva pomisao koja ti je prošla kroz glavu kada si dobio ponudu da glumiš u ovom filmu?
Nisam znao je l' ovo realnost ili sanjam.

Započela je pretprodaja ulaznica - ulaznice za svečanu premijeru 2. prosinca i pretpremijernu projekciju 4. prosinca možete osigurati i nabaviti na svim prodajnim mjestima i online u multipleks kinima CineStar.

Foto: Promo 'Ideš? Idem!'/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Uskoro u kina dolazi film u kojem glumi Nika Ilčić! Pričali smo s njom o tom iskustvu – i nije sve bilo bajno

Uskoro nam stiže film s poznatim domaćim Youtuberima. Spremni? Veronika Rosandić otkrila nam je prve detalje i iskustva sa snimanja

Izašao je trailer za film u kojem glume regionalni youtuberi! Baka Prase, Nika Ilčić i Veronika samo su neki od njih

ideš? idem!filmhrvatski filmkinofran laušyoutuber

36.458
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!