1

Spoj može trajati 30 minuta ili 3 sata, ali dovoljno je samo nekoliko sekundi da uočimo tri osnovne stvari – tako barem tvrdi antropologinja Helen Fisher. 'Koketiranje i udvaranje se u posljednjih 10 godina promijenilo više nego u posljednjih 10 tisuća godina. Naši preci uglavnom su imali dogovorene brakove, a danas sami biramo partnere i često ih tražimo putem interneta' objasnila je.

Fisher je izdvojila 3 stvari koje potencijalni partneri odmah primjećuju na nama:

#1 Tvoje zube

Zubi otkrivaju našu dob, zdravlje i neke osobine ličnosti. Ako pijemo puno kave, pušimo ili ne održavamo higijenu, velike su šanse da će druga osoba to iščitati iz našeg osmijeha. Fisher tvrdi da je zdravlje zubi također odraz našeg psihičkog stanja pa se može saznati je li osoba nervozna ili ljuta.

 

# 2 Način na koji se izražavaš

Način na koji govorimo otkriva našu društvene okvire u kojima smo odrasli kao i obrazovanje. Mnogi ljudi, poznatiji kao 'grammar naziji', ne podnose kada netko krivo rabi riječi poput 'jel' i 'jer' ili govori 'sumljam' umjesto 'sumnjam'. Tko kaže da se ne isplati učiti u školi?


# 3 Tvoje samopouzdanje

Razina našeg samopouzdanja drugoj osobi otkiva jesmo li emocionalno stabilni. Odnos prema sebi značajno utječe na kvalitetu veze, a ako nismo pozitivni prema sebi, ne možemo biti takvi ni prema drugoj osobi, stoga ne čudi što smo skloniji 'pasti' na osobe koje pršte od samopouzdanja.

Foto: Shutterstock

Pročitajte još:

Lažna nada kao najgori neprijatelj: znakovi da te simpatija zavlači

Za tramvajima i dečkima se ne trči: zašto ne treba ganjati dečke

5 navika kojima tjeraš dečke od sebe

ljubavdečkicureflert

Komentari

marija778

marija778

17.07.2021.

U braku sam sedam godina bez djeteta, tako da se moj suprug počinje čudno ponašati, vraća se kući u posljednje vrijeme i više ne provodi vrijeme sa mnom, a razveo se od mene. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je liječnik rekao da ne postoji način da zatrudnim, stvarno bi mi zagorčao život. sve dok nisam naišao na prijatelja koji mi je s interneta rekao za DR ALABU, kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje prolazim, pa sam ga kontaktirao na: dralaba3000@gmail.com i objasnio mu. rekao mi je sve što sam trebao dati prije nego što je uspio odustati od čarolije za vraćanje mog muža, što sam i učinio, i poslao je snažnu molitvu koju sam morao izgovoriti usred noći dok je bacio ljubavnu čaroliju. Bilo je čudo 48 sati kasnije, moj jedini suprug mi se vratio i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je potpuno spreman pružiti mi podršku u bilo čemu što želim. Brzo sam nazvao ALABU i rekao mu što se u tom trenutku događa, a on je također pripremio i poslao mi lijek koji je rekao da će izliječiti sve neželjene bolesti ili infekcije koje su me sprečavale da zatrudnim, a zatim me o tome uputio. kako ga koristiti prije susreta s mužem. To je nakon upotrebe ove izvorne biljke i korijena, nekoliko tjedana kasnije počeo sam osjećati znakove trudnoće cijelo vrijeme, stvarno sam trudna, upravo sam rodila dječaka 1. ovog mjeseca. Obećavam da ću cijeli svijet znati za DR ALABU kako bih sačuvao moju vezu, kao i da bih mi dao djecu, danas mogu s ponosom nazvati svoje. Za svaku ženu koja ovo smatra nemogućim, evo vaše prilike da se nasmijete i donesete sreću svojoj obitelji, kontaktirajte dr. ALABA e-mail: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na njegovom WhatsApp-u / viber s ovim brojem: +2349039885856, on je Bog poslao vratiti izgubljene ljubavnike i donijeti vam sreću.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.019
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!