0

Tvoj stil odražava tvoju osobnost. Sve što nosiš na sebi šalje poruku drugima i često se oblačimo i obuvamo onako kako se osjećamo tog dana. Ako si lijena i sva nikakva odlučit ćeš se za trenirku i hoodicu, a ako jako dobre volje odjenuti ćeš omiljenu haljinicu.

Ako je tako, neka i tvoje omiljene tenke šalju određenu poruku. Način vezanja vezica može biti odraz tebe, a mi ti nudimo nekoliko cool načina vezanja vezica zbog kojih će svi gledati samo u tvoje noge. Idealne za isprobavanje ovoga su genijalne Reebok Classic Club C'85 Diamond tenisice u kojima će tvoje noge definitivno biti glavne u društvu.


# Klasičarka u duši
Voliš nove stvari, ali najdraže ti je klasično vezanje tenki.

# Uvijek svoja

Nema veze što drugi kažu, ti ćeš uvijek biti svoja. Svi vežu tenke na vrhu, ti ih veži na sredini.

# Otkačena i zaigrana

Život je zezancija i uvijek se treba dobro zabaviti. Budi jedina u školi koja ima ovakav vez.

# Kreativka

Ti radiš uvijek nešto novo, izmišljaš svoja rješenja. Neka ovo bude tvoj zaštitni znak.

# Uredna i pedantna

Ti voliš red u životu. Upravo zato, ovo je idealan način vezanja tenisica kojim ćeš drugima dati do znanja kakva si.

I ti možeš imati fora tenisice iz naših primjera s vezicama, iste kakve nosi i Gigi Hadid!

Reebok Classic Club C'85 Diamond je zbog svog minimalističkog stila više od 30 godina bila omiljena tenisica sportaša kako na terenu tako i izvan njega, a danas je nezamjenljiv Classic model koji oduševljava nove generacije.Od nastanka 1985.godine na teniskim terenima, pa sve do danas, Reebok Classic Club C'85 Diamond je izbor onih čiji stil odiše samopouzdanjem i kreativnim potencijalom. Ovo je model kojeg nose samo oni koji poštuju, i dive se rezultatima svojih prethodnika, ali i drugih koji žele pokazati kako je došao njihov red „zavladati terenom“.

Ženska kolekcija „Diamond” izrađena je od premium kože diskretnog sjaja, u jedinstvenoj crnoj, bijeloj, srebrnoj i bež boji, a posebnu privlačnost i pažnju pridaje atraktivan glitter na peti. Gigi savršeno oslikava sve ono što predstavlja nova
Reebok kolekcija, dajući svemu tome svoj jedinstveni stil i izgled mlade, samouvjerene i energične osobe, što je ujedno glavno obilježje i nasljeđe Reebok Classic Club C'85 Diamond tenisice.Sponzorirani članak

tenisicereebokgigi hadid

36.485
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!