Never Have I Ever

Posljednja sezona serije 'Never Have I Ever' je prikazana u srpnju prošle godine, a svega nekoliko tjedana nakon toga su potvrdili i snimanje treće sezone. Sada je došlo to vrijeme kada se možemo veseliti trećoj sezoni jer dolazi uskoro!

'Never Have I Ever' je popularna teen serija koja je odavno osvojila obožavatelje diljem svijeta. Prošlog ljeta smo uživali gledajući drugu sezonu ove serije, a sada jedva čekamo treću koja na Netflixu izlazi i prije nego što mislimo. Novu sezonu ćemo lgedati već idućeg mjeseca, a točan datum izlaska treće sezone ove serije na Netflix je u petak, 12. kolovoza.

 

 

 

Kao i dosadašnje sezone, ova će također imati 10 epizoda apsolutnog uživanja gdje ćemo pratiti sve Devine ljubavne drame, ali ćemo i saznati koga će ona na kraju izabrati – Bena ili Paxtona? Osim toga, ne moraš brinuti jer ćemo gledati još dvije sezone ove popularne serije, kako piše Teen Vogue. Nakon treće će izaći i četvrta, a potom i posljednja finalna sezona u kojoj će se stvari rasplesti i tek tada ćemo znati cijelu situaciju u Devinim životnim dramama. U svakom slučaju, treća sezona je uskoro tu i veselimo joj se!

Tetovaža iz Stranger Thingsa Svi žele tetovažu iz serije 'Stranger Things', a ne znaju da ona ima negativno značenje

After Tajne sa snimanja filmova i serija: Glumci otkrivaju kako izgleda snimanje intimnih scena

never have i ever serije Teen serija treća sezona izlazak treće sezone Netflix

Još vijesti