Slika nije pronađena

U slobodno vrijeme kada ti se ne da raditi ništa konkretno, najbolja je opcija pokrenuti seriju i chillati. Još ako imaš vikend bez obaveza, pravo je to vrijeme za binđati neku od novih serija. Ovo su one koje su nas osvojile, pronađi neku koja ti se čini kao dobra stvar za tebe i daj joj priliku da i tebe osvoji.

Pronaći neku novu seriju koja će te osvojiti i postati ti favorit se čini kao nemoguća misija ako si već pogledala hrpu toga. Zato treba baciti oko na nove serije koje su nedavno izašle. Među njima se skrivaju neke katastrofa dosadne, ali i pravi dragulji koji će te držati prikovanom za ekran. Ovisno o tome koje žanrove preferiraš, ovdje možeš pronaći nešto za sebe. Imamo čak 9 prijedloga koji su trendali posljednjih tjedana na Netflixu, a neki trendaju i još uvijek.

Outer Banks

Nova serija o kojoj smo pisali u članku 'Drama, ljubav i opasnost: Odbrojavaju se zadnji dani do dolaska nove teen serije koja će te osvojiti' je stvarno pun pogodak i serija koju ćeš bez problema odgledati u jednom dahu. Napeta je, puna avantura i prave količine romantike. Privući će te i nećeš moći prestati gledati dok ne saznaš kako će završiti.

Never Have I Ever

Nemoj dopustiti da te ova serija odbije samo zato što su u njoj indijski glumci. Iako je indijska serija, na engleskom je i smještena radnjom u Americi. Daj joj priliku i nećeš zažaliti. Smiješna je i zabavna, baš ono što ti treba za odmoriti mozak nakon školskih obaveza. Poistovjetit ćeš se s nekim od problemima srednjoškolaca koji se pojavljuju kroz seriju, to je sigurno. Pročitaj više o njoj u 'Nova teen serija o prijateljstvu i prvim ljubavima koja će postati vaša nova Netflix opsesija'.

Summertime

Još jedna romantična teen serija koja je nedavno došla na Netflix je i 'Summertime'. Inspirirana je knjigama pisca Federico Moccia, a radi se o pravoj modernoj ljubavnoj priči smještenoj u jedno ljeto na obali Sredozemlja. Zabranjena ljubav i luda privlačnost između dva glavna lika, koji su iz potpuno različitih svjetova, zadovoljit će sve cure koje obožavaju romantične filmove i serije.

Ozark

Znamo da ima i onih koji nisu fanovi ljubavnih tematika, a za vas imamo prijedlog seriju 'Ozark'. Radi se krimi-drami-trileru. Iako je sada izašla već treća sezona, serija nikada nije bila u nekom fokusu – do sada. Odjednom ju svi gledaju, a bit će ti jasno i zašto kada počneš. Pranje novaca, drug bossovi i obitelj umiješena u središte svega toga - zvuči dobro?

Sweet Magnolias

Još jedna prava ženska serija na listi je i ova. Tek je stigla na Netflix, neće te oduševiti toliko da ćeš pasti sa stolca, ali će biti super za one dane kada samo želiš gledati nešto i isključiti mozak. Prikazuje prijateljstvo između tri žene koje su frendice još od srednje škole, njihove komplicirane odrasle živote, probleme, ljubavne i obiteljske drame, ali i živote njihove teen djece.

Snowpiercer

Novi dodatak koji je odmah skočio na 6. mjesto 'top 10' ljestvice na Netflixu je ova serija. Zemlja se zaledila i zadnji preživjeli ljudi žive na velikom vlaku koji putuje svijetom. Pokušavaju preživjeti u teškim uvjetima i zadržati balans normalnog života. Futuristička serija, smještena u distopijski svijet pokazuje kako bi izgledao ljudski život da se ovako nešto dogodi – i ne izgleda ni malo privlačno.

Blood & Water

Srednjoškolska teen serija 'Blood & Water' smještena je u Africi, točnije na njen jug i bavi se životom jedne obitelji. Tinejdžerica otkrije sasvim slučajno veliku obiteljsku tajnu i uvjerena je da je djevojka koju je slučajno srela na partyju njena sestra koja je odvojena od obitelji na rođenju. Sada to pokušava dokazati – hoće li uspjeti?

Control Z

Tko voli 'Gossip Girl'? Svi koji na ovo pitanje odgovore potvrdno, neka odmah krenu gledati ovu seriju. 'Control Z' je meksička serija koja je vrlo sličan tematski poznatoj 'Tračerici'. Nakon što hacker otkrije tajne učenika škole pred svima, jedna učenica odluči krenuti u potragu i otkriti identitet osobe koja je to napravila.

The Last Kingdom

I ova serija postoji već neko vrijeme, ali do sada je gotovo nitko nije doživljavao. Tek je sada s 4. sezonom došla u malo veći fokus. I rekli bismo, zasluženo! Ovo je odlična serija koja je kao stvorena za sve ljubitelje 'Vikinga' i sličnih serija. Borba za vikinško prijestolje je napeta, puna krvi i brojnih zapleta.

Foto: Imdb/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Datum je tu: Zadnja sezona popularne serije '13 razloga' izlazi prije nego što smo očekivali!

Stiže nova romantična teen serija: 'Tri metra iznad neba' je priča o romansi između dvije totalne suprotnosti

Netflix kao vidovnjak: U novom trendu koji se širi internetom predviđa ljudima budućnost - isprobali smo i mi

serije nove serije summertime outer banks Netflix sweet magnolias The Last Kingdom snowpiercer Ozark blood & water never have i ever control z