Bridgerton

U svibnju nam dolazi treća sezona Bridgertona, a znamo da će se nova sezona fokusirati na ljubavnu priču između Colina i Penelope. Fanovi već sada imaju neka predviđanja koja jako imaju smisla i neke bi mogla rastužiti.

Serija „Bridgerton“ nas je sve osvojila! Jedina joj je mana što toliko moramo čekati da dođe nova sezona – jer čini nam se da čekamo zauvijek. Još samo par mjeseci do treće sezone. Prvi dio treće sezone dolazi 16. svibnja, a ovaj put će na redu biti Colin i Penelope. Kakva će biti njihova ljubavna priča i hoće li završiti zajedno – tek trebamo vidjeti, jer kraj prošle sezone nije baš izgledao dobro za njih dvoje.

Sheldon „Young Sheldon“ će skoro završiti – a već su najavili koji će član obitelji sljedeći dobiti svoju seriju

Na Redditu možeš naići na različite rasprave, a jedna koja je zapela za oko se odnosi na „Bridgerton“ i sljedeće sezone koje tek trebaju doći. S obzirom na to da znamo o kome će biti ova treća sezona, širi se teorija da u četvrtoj i sljedećim sezonama više neće biti članova obitelji Featherington.

Žene iz obitelji Featherington su definitivno posebne i likovi su koji bi nedostajali da otiđu. S obzirom da se pretpostavlja da će Penelope završiti s Colinom, a jedina je iz njihove obitelji na kojoj je fokus, lako je moguće da se ova teorija ostvari.

U trećoj ih sezoni još sigurno gledamo i nadamo se malo više, ali onda od četvrte sezone nadalje…vjerojatno ne. Serija je fokusirana na obitelj Bridgerton i njihove ljubavne veze, a svi su ostali samo usputni i mijenjaju se.

Bridgerton Sa snimanja serije „Bridgerton“ redatelji morali izbaciti jedan tip odjeće jer su se zvijezde žalile

Bridgerton Netflix serija nove sezone likovi otići iz serije teorija fanova likovi koji bi mogli otići

Još vijesti