Slika nije pronađena

Hoće li to biti slučaj i s 'Bridgertonom'? Kreatori serije su otkrili imaju li u planu snimati još sezona, i ako da, koliko.

Možda ovo znaš, a možda i ne, ali serija 'Bridgerton' je nastala po knjizi autorice Julie Quinn. Dobra je vijest da ovaj serijal ima čak 8 knjiga! Hoće li sve biti pretvorene u seriju i čeka li nas puno novih sezona? Izgleda da da. Serija se u kratkom roku otkad je izašla popela na sam tron i postala apsolutni hit. Druga sezona je već u dogovorima i izradi, a kreator serije Chris Van Dusen u jednom je intervjuu otkrio da bi htio snimiti svih 8 sezona serije! Ako nastave s kvalitetom s kojom su počeli, 8 sezona zvuči odlično. U prvoj su sezoni bili u fokusu Daphne i Simon, ali serija ima toliko puno zanimljivih lika, što znači da bi u drugim sezonama mogli gledati više druge Bridgerton braće i sestara.

Foto: Imdb

Za sada je sigurno samo da će doći druga sezona, a vjerojatno o uspjehu i gledanosti te sezone, ovisi hoće li ova serija dobiti još sezona. Materijala za još 7 sezona svakako ima, a ako bude i interesa gledatelja, mogli bi ju još godinama gledati. Knjige iz serijala su napisane tako da se svaka knjiga bavi jednim bratom ili sestrom glavne Bridgerton obitelji, dok se zadnja bavi cijelom obitelji. Tako je prva knjiga bila o Daphne, a druga je o njenom bratu Anthonyju i njegovom ljubavnom trokutu.  Hoće li sezone pratiti knjige? Saznat ćemo kada Netflix objavi nešto više o drugoj sezoni.

Pogledajte još:

Romantična priča koja je osvojila svijet: Imamo 6 razloga zašto trebaš i ti pogledati 'Bridgerton'

Nova Netflixova serija oborila sve rekorde gledanosti i pokupila samo pozitivne recenzije

Koji je sitcom najsmješniji? Mjerilo se na koji će se ljudi najviše smijati – jedan je pobijedio

serija Druga sezona Netflix Bridgerton nove sezone