Stranger Things 4

Četvrta sezone popularne serije 'Stranger Things' snimljena je u dva dijela. Prvi dio izašao je krajem svibnja i oduševio gledatelje. Svi jedva čekaju nastavak i izlazak drugog dijela koji je najavljen je za 1. srpnja.

I u ovoj sezoni pratimo hrabre tinejdžere Mikea, Dustina, Lucasa, Willa, Eleven i Max koji se bore protiv čudovišta Vecna. Čudovište dolazi iz paralelnog svijeta, napada njihov grad Hawkins, a oni ga hrabro brane.

Zbog estetike 80-ih godina i radnje koja je puna nadnaravnih elemenata ova serija privukla je velik broj gledatelja, a jednako je primamljiva svim uzrastima. Na ovu sezonu ljubitelji serije nestrpljivo su čekali. Isprva je bila najavljena u veljači 2020. kao najmračnija do sada. 'Četvrta sezona bit će najveća i najstrašnija do sada, jedva čekamo da vidite sve. Do tada - molite se za Amerikanca', poručili su tada autori hit serije koja je od prvog pojavljivanja 2016. postala senzacija široj publici. Spoj uzbudljive priče, elemenata horora i tinejdžerskog duha u četvrtom je nastavku ipak dobio tek ove godine.

U četvrtoj sezoni pojavljuje se i poznati glumac iz susjedstva Nikola Đuričko koji glumi ruskog švercera Yurija

 

"Njegov smijeh je tako zarazan", "Jesam li jedina koja misli da on izgleda kao Jason Nash?", "Podcijenjen lik", samo su neki od komentara gledatelja. Nikolu je pohvalio i legendarni pisac Stephen King na svom Twitter profilu.

 

 

 

Stranger Things serija nastavak sezone sezona 4 Stephen King

Još vijesti