Galerija Likovi iz serija Sophia Bush i Chad Michael Murray (One Tree Hill) Natalia Dyer i Charlie Heaton (Stranger Things) +8 Camila Mendes i Charles Melton (Riverdale)

Možda su baš zbog toga ovi parovi s malih ekrana toliko dragi ljudima – jer nisu glumili kemiju i zaljubljenost, stvarno su se sviđali jedno drugome. Nažalost, mnogi od njih danas više nisu zajedno.

Kada gledamo omiljenu seriju, toliko nam se sviđa neki par da bismo najradije htjeli da je to stvarnost i da glumci budu i stvarno zajedno. Imaju toliko kemije i izgledaju odlično zajedno! U nekim se slučajevima to stvarno i dogodilo. Postoje slavni parovi koji su u serijama glumili da su u vezi, a istovremeno su bili stvarno u vezi u pravom životu. Za neke se znalo, a neki su svoju vezu skrivali i otkrili ju tek godinama kasnije. Neki su se od njih zaljubili na prvi pogled, druge je spojila uloga, a neki su postali dobri prijatelji i kasnije i nešto više. U svakom slučaju, svi su ovi parovi bili zajedno i na malom ekranu i u stvarnosti. Za neke smo se iznenadili! Pogledaj ih sve u galeriji iznad.

Penelope i Jackson & Ally Parovi iz filmova i serija čije su ljubavne priče zaslužile sretan kraj – ali ga nisu dobili

Maleficent Zlikovci iz filmova koje vidimo kao jako grozne – ALI koji su zapravo samo neshvaćeni

serije likovi parovi parovi iz serija stvarno zajedno glumci U vezi

Još vijesti