Notebook i Petar Pan

Na prvu kada gledaš film ili seriju, za ove ćeš likove misliti da su dobre osobe i zavoljet ćeš ih, ali ako mrvicu bolje razmisliš o njihovim ponašanjima, mišljenje bi ti se moglo okrenuti. Zapravo su svi oni kao osobe prilično loši ljudi.

Šarmirali su nas i osvojili i ni na tren nam nije prošlo glavom da oni zapravo nisu dobri. Imaju neke karakteristike zbog kojih ih volimo, a ove loše kao da smo u potpunosti previdjeli. Tek kada godinama kasnije pogledaš sve ove filmove i serije ispočetka, može ti upasti u oči koliko si prije bila u krivu. Mislili smo da su ovi likovi pozitivci i prave dobrice, čak i uzori, a sada shvaćamo da nismo mogli biti više u krivu. Da se tako ponaša tvoj prijatelj ili partner, sigurno ne bi mislila da su dobri. Za ove su se likovi ljudi prevarili. Iako djeluju drago i dobro, imaju nešto s čim su nas osvojili, oni kada se objektivno gleda, nisu dobre osobe, a imamo i objašnjenje zašto.

1.Rory Gilmore iz „Gilmore Girls“
Slatka i draga Rory je zapravo prilično sebična osoba i netko tko ni nakon što je odrastao, nije zapravo odrastao već je zadržala sve svoje djetinjaste navike koje je imala kao tinejdžer. Razočarala je kao odrasla osoba u „A Year in the Life“ nastavku originalne serije.

Penelope i Jackson & Ally Parovi iz filmova i serija čije su ljubavne priče zaslužile sretan kraj – ali ga nisu dobili

2.Severus Snape iz „Harryja Pottera“
Iako se J. K. Rowling potrudila da ga na kraju ipak pokaže kao pozitivca i da nas natjera da suosjećamo s njim, na kraju krajeva, kada se sve zbroji, on je i dalje grozna osoba. Samo zato što Harryjev tata nije bio dobar prema njemu nije razlog da se opravdaju sve loše stvari koje je Snape napravio. Pokušala nas je autorica navući na njegovu stranu, ali za mnoge je Snape bio i ostao negativac.

3.Petar Pan iz „Petra Pana“
Petra Pana se sjećamo kao dobrice, ali ako sada ponovno pogledaš film, mogla bi se predomisliti. Nećemo niti spominjati to da je on zapravo na neki način oteo djecu. Kada su sirene pokušale utopiti Wendy, koja je njegova prijateljica, on se samo smijao. Baš i nema suosjećanja, a to je samo jedan od primjera.

4.Dan Humphrey iz „Gossip Girl“
Jadan Dan. Ili ne? Bio je užasno ljubomoran na one bogatije od sebe, što za početak već nije najbolja osobina, ali kao dodatak na to, kako bi se dokazao, iskorištavao je sve i svakoga oko sebe, uključujući i svoju sestru. Bio je ljut kad je njega netko iskoristio, ali kada je on nekoga iskorištavao, to je bilo okej.

5.Ezra Fitz iz „Pretty Little Liars“
Kada smo prvi put gledali ovu seriju, navijali smo za njega i Ariu, ali sada…kako je normalno da se jedan učitelj zaljubi u svoju učenicu i da svima to bude okej? Pravio se da ne zna kako je ona srednjoškolka i nije odustajao od nje. Kasnije kada je ona odrasla ima više smisla da su skupa, ali njihova veza u školi pokazuje da je on predator.

Meredith Blake i Dolores Umbridge Likovi iz filmova koji su se zamjerili gledateljima: Ovih 10 likova imaju najviše hejtera

6.Barney Stinson iz „How I Met Your Mother“
Barney je zabavan i smiješan, nitko neće na prvu pomisliti „ah gle kakav negativac“. Međutim, Barney je grozna osoba. Hrpa njegovih ponašanja su vrlo upitna i na trenutke se čini kao sociopat. Nikako se ne može za njega reći da je baš drag i dobar. Zamisli da se s takvim dečkom spetljaš u stvarnom život – mrzila bi ga.

7.Edward Cullen iz „Twilighta“
Ne znamo je li Bella bila slijepa, ali Jacob je daleko kvalitetniji dečko od Edwrda. Edward je stalker, nema uopće granica i ne zna za intimnost, petlja se u donošenja odluka koje ga se ne tiču, postavlja pravila veze koja su toksična… izgleda romantično dok njegovo ponašanje ne promotriš iz drugog kuta.

8.Noah iz „The Notebooka“
Noah je tip dečka kakav bi te u stvarnosti jako živcirao. Dečki koji ne shvaćaju kada im se kaže „ne“ nisu baš dobrice. Radio je od sebe žrtvu i ucjenjivao Allie. Njegova bi se ponašanja prije vidjela kao manipulativna nego romantična.

9.Lucas Scott iz „One Tree Hilla“
Mislio je da je najbolji, da je bolji od svih, a zapravo je bio grozan. Varao je prvo jednu curu, pa drugu curu i igrao se s njihovim osjećajima kao da su nebitni. Kao dečko, on je ispao pravi kreten. Iako je zgodan, to nije razlog da mu se oproste ponašanja u vezi.

10.Tori Vega iz „Victorious“
Sebična i arogantna. A tako smo ju voljeli! Mnogima je pri drugom gledanju serije zapravo postala jako iritantna i nikako nije djelovala kao dobra osoba. Radila je stvari koje definitivno netko tko je dobar ne bi nikada napravio, čak ni pod iznimkom da je tinejdžer.

likovi iz filmova iz serija negativci pozitivci ipak nisu tako dobri loša ponašanja otkrivaju nisu baš dobri zapravo su negativci

Još vijesti