Spužva Bob Skockani

Kada čujemo neke lude teorije o omiljenim crtićima na internetu, malo to zaboli, pogotovo ako su mračne kao ova. Svi znaju za crtić "Spužva Bob Skockani", a ovo je njegova mračna teorija.

Često na društvenim mrežama možeš vidjeti različite teorije o Disney crtićima i različite poveznice između njih koje do sada kao gledatelj nisi shvatila ili ti nisu upale u oko. Ovog puta je u fokusu crtić na kojem su mnogi odrasli - "Spužva Bob Skockani". I nije dobro. Nećeš zbog ove teorije manje voljeti ovaj crtić, ali ćeš ga početi gledati drugim očima. Tužnijim očima. Svi znamo njegove glavne likove, kao i njihov simpatičan gradić u kojem žive. Ispada da ipak gradić nije tako simpatičan. Jedna je cura podijelila video u kojem je rekla da joj je trebalo 10 godina da shvati kako Bikini dolina, u kojoj žive likovi iz crtića, nije slatki gradić, već smeće! Njihov je gradić smeće na dnu moru uzrokovano zagađenjem i bacanjem smeća u more i oceane.

 

@asheleyspam NOW IT ALL MAKES SINCE 🤯 #spongebobsquarepants #spongebob #nickelodeon #nickpluto #asheleyspam #asheley #conspiracy #conspiracytiktok #cartoontheory #asheleybaca #fypfypage #foryou #omg ♬ TRANSGENDER (PEARL WHITE VIP) - PEARL WHITE

 

Pokazala je na par primjer kako ova teorija ima smisla i usporedila kuće s auspuhom s automobila, a restoran sa starom zamkom za hvatanje rakova koja je pala na dno oceana. Spužva Bob je tako zapravo stara kuhinjska spužvica koja je odbačena. Cvijetići koje možeš u određenim scenama vidjeti da plutaju iza u pozadini su zapravo mrlje od ulja. Pronašla je još puno primjera, a sigurno će i tebi neki pasti na pamet. Neki su ovo znali, a neki su se iznenadili kada su vidjeli ovaj drugačiji kut gledanja. Kada kao dijete gledaš crtić, vrlo teško da ćeš ovo zaključiti, ali kada ga gledaš kao odrasla osoba, možda ti je ova teorija već i pala na pamet. Ipak, fora je za vidjeti i sve primjere koje je autorica videa našla, kao i ostali ljudi u komentarima.

Disney filmovi Disney nema samo dobre crtiće: Ovo je 12 Disneyjevih filmova koje ćeš obožavati

Slika nije pronađena Loši ljubavni savjeti koje su nam dale Disney princeze: U ovih 7 slučajeva nemoj raditi kao i one

Disney crtići Hrvatski je grad bio inspiracija Disneyju za jedan od njihovih najpopularnijih crtića!

Spužva Bob Skockani crtić teorija Viralno mračna teorija zanimljivost bikini dolina smeće

Još vijesti