Samopouzdana cura

Ako ćeš nešto zapamtiti s društvenih mreža, neka to bude ova teorija. Počela se širiti na TikToku i jedna je od onih stvari koje trebaš čuti – i zapamtiti.

Na TikToku postoji milijun različitih teorija, a iako neke od njih nemaju toliko smisla, ovo je jedna koja ima. Jedna je djevojka ispričala priču pod nazivom „teorija o ružičastom dijamantu“, a radi se o priči koju treba čuti svaka djevojka, bez obzira na to koliko imala godina ili odakle je. To je priča koja će ti možda dati samopouzdanja, podsjetiti te koliko si super i osvijestiti te da si možda u lošoj vezi ili u lošem prijateljstvu.

Zaljubljeni par Teorija o vezama nazvana 90/10 postaje viralna – prije sljedećeg ćeš prekida zbog nje dobro promisliti

Nekada pristajemo na dečka, vezu ili bilo što drugo jer smo uvjerene da ne možemo pronaći nešto bolje. Jedna je cura ispričala priču za koju kaže da će ti promijeniti cijelu perspektivu kako gledaš na sebe. A priča ide ovako…

 

@bbriannagomez Replying to @♡ knowing your worth is SO IMPORTANT! new episode on @Hot & Unbothered pod #selfconcept #confidence #podcast #selfworth #mindset #girltalk #datingadvice #bareminimum ♬ original sound - bri ˚୨୧⋆。✧

 

Jednog je dana jedan čovjek pronašao rijetki ružičasti dijamant i dao ga svojoj kćeri te joj rekao da ga nosi po njihovom selu i pita ljude koliko bi joj dali za njega.
Djevojka je prvo otišla u gradsku pekarnicu i pokazala pekaru dijamant, a kada ju je pitao koliko traži za njega, samo je podignula dva prsta – njegova je reakcija bila „oh samo dva dolara, može“. Iako je znao da vrijedi više, htio ju je zeznuti. Djevojka je znala da je to premalo i otišla u antikvarijat.
I tu je podignula dva prsta, a čovjek koji radi u dućanu je pitao „200 dolara? Previše“. Nije vidio vrijednost dijamanta i nije htio dati ni 200 dolara.

Zagorjeli tost Što je to „teorija zagorjelog tosta“ o kojoj bruje društvene mreže? Evo zašto bi bila dobra i za tebe

Djevojka je sljedeće otišla u zlatarnicu/draguljarnicu. Kada je pokazala tu prodavaču dijamant on je rekao: „2 milijuna dolara za tako rijedak dijamant? To je super deal, može“. On je odmah vidio vrijednost dijamanta.
Poanta priče je: ti si ružičasti dijamant. Netko će vidjeti tvoju pravu vrijednost i odnositi se prema tebi kao prema nečemu najdragocjenijem što ima, drugi netko neće vidjeti koliko si vrijedna, dok će treći znati da jesi itekako vrijedna, ali će te samo htjeti iskoristiti. Definitivno priča može biti itekako poučna i otvoriti ti oči. Svatko je dragocjen, ali neće svaka osoba koja uđe u tvoj život to vidjeti – i to je okej, ali onda to nije osoba za tebe.

teorija društvene mreže Viralno teorija ružičastog dijamanta Teorija o ružičastom dijamantu priča čuti svaka cura

Još vijesti