Galerija Never Have I Ever Maitreyi Ramakrishnan - 7 Never Have I Ever - 1 +4 Never Have I Ever - 3

Veliki fanovi gledaju sve i najmanje detalje i zato su oni ti koji uvijek prvi vide neke detalje i zanimljivosti koje drugim gledateljima ne bi vjerojatno nikada upale u oko. Ali sada kada ih znaju, ne mogu ih izbaciti iz glave.

Jesi li 'tim Paxton' ili 'tim Ben'? Ako si pogledala i jednu sezonu serije 'Never Have I Ever' jasno ti je o čemu se tu radi i koja je glavna tema. Devi i njeni ljubavni problemi su svima zabavni. Ipak, većina se nekako prilagodila 'timu Paxton' i želi da njih dvoje završe zajedno. Ako si i ti jedna od tih, možda više nećeš biti.

Never Have I Ever Fanovi zbog jedne stvari jako ismijavaju lika iz 'Never Have I Ever' – i imaju pravo

Fanovi su pronašli jednu malo uznemiravajuću činjenicu zbog koje im nije ovaj par više toliko napet. Problem zapravo nije u samim njihovim likovima, već u glumcima koji su te likove utjelovili. Glavni problem koji je s novom sezonom itekako došao u fokus: godine.

Iako su oba lika u srednjoj školi, godine glumaca se jako razlikuju. I dok Maitreyi (Devi) ima 20 godina, Darren (Paxton) ima 31 godinu! Što znači da kada su počela snimanja, ona je imala 17, a on 28 godina. Ta velika razlika u godinama nekim fanovima nije baš dobro sjela.

 

 

 

 

Ljudi se pomalo ljute što je većina glumačkog tima približno tu negdje s godinama i svi su mladi – osim Darrena, koji se izdvaja. Iako, priznaj, ne bi mu nikada dala 31 godinu! Redatelji su se čak oglasili po tom pitanju još nakon prve sezone kada se pokrenula tema njegovih godina.

 

 

Za 'Newsweek' Lang Fisher, jedan od kreatora serije, ispričao je da su htjeli glumce koji će dati tu autentičnost, da izgledaju kao da stvarno pripadaju u srednju, dakle da nisu prestari. Problem je bio Darren, za kojeg kažu da oni ne vide problem jer izgleda puno mlađe i da ni sami nisu doživjeli koliko je zapravo star. I dalje je pitanje koje postavljaju fanovi da je razlika u godinama između ovih dvoje glumaca prevelika, a u seriji su se i ljubili i skidali. Nekima je ovo ljigavo i misle da nije okej, drugima je u redu. U svakom slučaju, bilo bi puno bolje da je i Paxton bio netko u 20-ima.

Maitreyi Ramakrishnan Nitko ne zna izgovoriti ime glumice iz 'Never Have I Ever' – evo kako se pravilno čita i izgovara

never have i ever paxton serija gaf fejl Glumac problem

Još vijesti