Emily in Paris

Netflixova „Emily u Parizu“ pred tri je godine osvojila srca gledatelja diljem svijeta. Serija je zanimljiva, ne samo zbog dinamičnih zapleta, već i zbog stila i odjevnih kombinacija Emily Cooper.

Njezin stil je mješavina otmjenog i eklektičnog. Emily nosi uglavnom hrabre uzorke i jarke boje. Pokazuje kako kombinirati klasične komade i daje im moderan štih. Stoga je Emily svakako jedan od likova iz serija čije bismo modne outfite rado kopirali.

Što je to što je Emily nosila prethodnih sezona kroz seriju, a što bismo mogli nositi i mi ove jeseni?

1. Ružičasti kaput

„Barbiemanija“ i ružičasta boja bili su ovo ljeto posvuda, zahvaljujući filmu Barbie s Margot Robbie u glavnoj ulozi. Zašto bismo se dolaskom jeseni odrekli te divne ružičaste boje? Ako nas je Emily čemu naučila, onda je to svakako da jesenski ili zimski kaputi ne moraju biti u sivim ili drugim beživotnim nijansama.

Screenshot/imdb

2. Hulahopke u boji

Nisu li one klasične hulahopke u boji kože ili klasične crne pomalo dosadne? Time se vodila i Emily te često iznenađivala odabirima veselih boja hulahopki.

Emily in Paris Modne lekcije koje smo naučili od Emily i ostalih cura u trećoj sezoni serije „Emily in Paris“

3. Karirani uzorak

Modna jesen gotovo je nezamisliva bez kariranog uzorka, a kojeg je Emily obožavala. Kako i ne bi, kad se fantastično slaže s traperom, pletivom ili kožom. On je jednostavno savršeni izbor za svaku jesensku garderobu.

 

 

4. Puloveri sa zanimljivim printom

Emily je definitivno voljela živopisne pulovere. Dok su u velikoj većini slučajeva naši ormari puni neutralnih boja, Emily je pokazala kako nositi živopisne nijanse, zbog kojih smo se zapitali zašto i sami ne pokušamo isto.

 

 

5. Crvena beretka

Ako želite u svoju svakodnevnicu unijeti dozu pariškog chica i elegancije, onda od modnih dodataka svakako izaberite beretku. Od svih osebujnih modnih dodataka, možemo reći kako je baš crvena beretka jedna od zaštitnih znakova Emily Cooper. 

Screenshot/imdb

 

emily in paris emily u parizu ideje za modni outfit ove jeseni crvena beretka karirani uzorak

Još vijesti