Lily Collins

Glumica Lily koju smo zavoljeli gledati u Netflixovoj seriji „Emily u Parizu“, u intervjuu za časopis Glamour otkrila je što misli o šiškama koje je morala odrezati za potrebe snimanja serije.

Iako su mnogima omražene, čini se kako Lily svoje šiške jednostavno obožava, jer svaku frizuru čine chic, posebice konjski rep ii punđu.

„Šiške drugačije oblikuju lice. Ima neke drskosti u njima“, kazala je Lily dodavši kako će ih zadržati, jer ih može nositi na toliko različitih načina.

 

 

Kako se tanke obrve opet vraćaju u modu, novinari su upitali Lily što će sad napraviti, jer njezin zaštitni znak već su godinama lijepe guste i tamne obrve koje joj uokviruju lice.

„Stvarno nisam ljubitelj tankih obrva koje su se vratile“, rekla je Lily što misli o ovome trendu.

 „Kad sam bila mlađa, pokušavala sam popratiti trend tankih obrva pa sam ih sama čupala i izgledala smiješno. Tanke obrve mi nisu nikad ispravno oblikovale lice i nisam se osjećala kao ja, ali to je bilo samo zato što sam htjela slijediti trend“, priznala je glumica.

 

 

U intervjuu je podijelila i jedan od najboljih beauty savjeta koji je dobila od svoje majke i kojeg se drži.

„Neobične stvari koje vas čine drugačijima su zapravo one koje vas čine lijepima“, savjet je majke Lily Collins s kojim bismo se mogli složiti.

Nije uvijek potrebno slijepo slijediti trendove i mijenjati se prema njima, jer upravo i ono neobično na nama, čini nas posebnima.

Lily Collins emily u parizu emily in paris šiške Lily Collins obrve Lily Collins

Još vijesti