Serija Prijatelji

Nije prvi put da su fanovi serije "Prijatelji" pronašli neku grešku koja se omaknula tijekom snimanja. Iako se uvijek pazi da sve bude besprijekorno, greške se događaju. Ova je zanimljiva jer se vidi, ali samo ako gledaš seriju na pravoj veličini ekrana.

Ovo nije prva, a sigurno ni zadnja greška koju će uhvatiti fanovi serije. Ako si ju pogledala jedan put, onda ti ovakvi detalji sigurno nisu upali u oko, ali oni koji obožavaju tu seriju i gledali su ju već milijun puta, svaki put skuže nešto novo što im je prošli put promaklo. Nekada je to detalj u radnji, a nekada greška koja se slučajno dogodila snimateljima zbog nepažnje. Što je razlog za ovu grešku, nije sigurno. Možda su snimatelji mislili da će se u obradi taj dio odrezati, a možda nisu računali da će se vidjeti kada se gleda na velikom ekranu. Jedna je djevojka napisala da vjerojatno nisu imali u planu da će se serija gledati na ovako velikim ekranima kakve imamo danas i da se greška vidi samo ako gledaš epizodu na takvom većem ekranu.

 

@rileysoley a literal plot hole #friends #friendsthetvshow ♬ original sound - Riley Soley

 

Fanovi su pronašli prozor u zidu! Zid od stana koji bi trebao gledati prema hodniku zgrade, ima prozor, rupu. Služila je za snimanje, ali nije se trebala nikada vidjeti u seriji. Pronašla je ovo u prvoj epizodi desete sezone pod nazivom "The One After Joey and Rachel Kiss". Kada se Joey vrati u svoj stan i zatvori vrata, vidi se taj prazan okvir koji izgleda kao prozor, a za koji nema smisla da tu bude. Ljudima nije jasno kako su epizodu vidjeli toliko puta do sada i nikada nisu ovo primijetili.

Bridgerton - 5 Koliko su serija i knjiga "Bridgerton" različite? 8 velikih razlika u trećoj sezoni između knjige i serije

Serije Serije koje ćeš pogledati u jednom vikendu: 12 serija idealnih za binđanje

serija prijatelji friends greška rupa u zidu prozor fanovi uočili

Još vijesti