Prijatelji

Pogledali smo već toliko epizoda „Prijatelja“! Uvodnu smo špicu isto vidjeli već milijun puta i čini nam se da je se dobro sjećamo. Ipak, kada su u pitanju detalji, izgleda da svatko ima drugačije sjećanje.

Prisjeti se na trenutak uvodne špice serije „Prijatelji“. Sigurno ti se u glavi počela vrtjeti dobro poznata pjesma „I'll Be There For You“, kao i kadrovi glumaca oko fontane. Toliko smo puta već vidjeli i čuli tu uvodnu špicu da mislimo da ju znamo napamet. Svi su tako mislili i sada se na internetu pokrenula rasprava jer izgleda da se jednog detalja i ne mogu baš svi sjetiti. Taj detalj su pljeskovi!

Prijatelji Činjenice o seriji „Prijatelji“ koje mnogi ne znaju: 30 zanimljivosti o seriji i glumačkoj ekipi

Sigurno se sjećaš da su u nekom trenutku glumci nekoliko puta brzo zapljeskali – to je detalj koji je pokrenuo rasprave. U britanskom kvizu „The Wheel“ je jednom natjecatelju došlo pitanje na temu „Prijatelja“, piše LadBible. Točnije, pitanje je glasilo „Koliko ima pljeskova u uvodnoj špici 'Prijatelja?'“. Lagano! Ili ne?

Ponuđeni su bili odgovori 3, 4, 5 i 6. Nemoj varati i ići gledati uvod, već se pokušaj sjetiti sama i odgovori na pitanje u nastavku te provjeri jesi li dobro zapamtila.

 

 

Gledanje ptica Riješi „test s pticama“ i otkrij snagu svoje veze

prijatelji friends serija pitanje za najveće fanove u kvizu zabava uvodna špica pljeskovi

Još vijesti