Galerija Never Have I Ever Never Have I Ever - 1 Never Have I Ever - 2 +3 Never Have I Ever - 3

Treća sezona serije 'Never Have I Ever' je stigla i osvojila nas je jednako kao i prošle dvije. Trenutno je najgledanija serija na Netflixu u Hrvatskoj, ali u drugim državama svijeta. Svi su jedva čekali Devi i njene nove ljubavne probleme.

Jedna od onih serija čiju sezonu jedva čekamo i onda kada dođe – odgledamo ju u jedan ili dva dana. Teško je suzdržati se i ne pogledati sve epizode odjednom. Ako još uvijek ne znaš za 'Never Have I Ever', vrijeme je da saznaš. Prati tinejdžerski život Devi, 16-godišnjakinje koja ima hrptinu problema, a ponajviše ljubavnih. Tipična je tinejdžerica, a serija je prezabavna i smiješna. Osvojit će te već nakon prve epizode. Nova je sezona tek izašla, a fanovi su se prije nego što su ju krenuli gledati dobro našalili s Devi. Ismijavali su ju na društvenim mrežama zbog jedne njene osobine. Uvijek donese najgoru moguću odluku i napravi najgore moguće greške!

 

 

Najčešće je u fokusu njen ljubavni život i dileme oko dečki. Poznato? Svi nekada donosimo loše odluke, pogotovo u ljubavi, ali Devi je teško nadmašiti. Pravi je kaos i svima je to jasno.

 

 

 

 

Svi se dobro zabavljaju i šale na Devin račun. Da nema njenih šašavih odluka koje ju uvaljuju u sve veće i veće probleme, serija bi izgubila svoj šarm. Izgleda da je njena kaotičnost ona stvar zbog koje je gledatelji toliko obožavaju.

 

 

 

 

Nećemo ti spojlati novu sezonu, ali ti možemo sa sigurnošću reći – Devi će si još dodatno zakomplicirati život. I to nekoliko puta kroz sezonu!

Sex Education 'Sex Education' se vraća s novom sezonom, ALI dvije glumice već najavile da se one ne vraćaju

Heartstopper - 3 Serija koja ima SAMO pozitivne recenzije – nitko nema za reći ništa loše o njoj

serija Netflix never have i ever nova sezona ismijavanje devi

Još vijesti