Galerija Spot za pjesmu Svrati Voyage Voyage - 1 +5 Voyage - 2

Nije mala stvar kada ti je pjesma na istoj listi gdje su Selena Gomez, Ariana Grande i Miley Cyrus. Međutim, mladi se pjevač morao pohvaliti uspjesima koje niže sa svojom novom pjesmom.

Ukoliko u posljednjih pet dana nisi poslušala pjesmu „Svrati“, i što je najbitnije, nemaš niti pojma čija je to pjesma, onda si u manjini. Upravo je ta pjesma trenutno broj jedan po slušanosti na Balkanu, a izuzetak nije niti Hrvatska. Voyage je sakupio vojsku fanova kroz godine, a s novom pjesmom „Svrati“ je još jednom dokazao da se ne šali kada je u pitanju glazba.

Jala Brat, Devito i Breskvica Jala Brat, Breskvica, Zera ili Devito: Koja su prava imena popularnih balkanskih glazbenika?

Pjesma očigledno svira u slušalicama mnogih mladih (ali vjerujemo i onih starijih) jer u nekoliko dana koliko je vani, ima već 1.7 milijuna pregleda na YouTubeu. Za Voyaga je to postao standard. Ipak, sada je ostvario još malo veći uspjeh s kojim se pohvalio na Instagramu. Pjesma mu je 33. po slušanosti u svijetu.

Radi se brojkama slušanja na YouTubeu. Našao se tako na istoj listi s nekim od najpoznatijih svjetskih imena. Uopće se pojaviti na toj listi je wow. I to nije jedini uspjeh s kojim se pohvalio. Ovo je isto tako i pjesma s kojom je do sada najbrže došao do milijun slušanja na Spotifyju.

Voyage se pohvalio na Instagramu

„Svrati“ je tako postavila neke nove rekorde za Voyagea, a kako se tebi sviđa pjesma?

Sviđa li ti se pjesma "Svrati"?

Ukupno glasova:

Voyage - 2 Znaš li da Voyage ima starijeg brata? Objavio je rijetku fotku s njim

voyage svrati Trending glazba što se sluša u hrvatskoj youtube najslušanija pjesma

Još vijesti