Travis Kelce i Taylor Swift

Travis Kelce počastio je svoje fanove novom Instagram objavom. Na fotkama ima bijelu košulju i bijele tenisice, u kombinaciji sa širokim smeđim baršunastim kargo hlačama.

No, korisnicima Twittera, odnosno društvene mreže X, ovakav je Travisov outfit bio presmiješan pa su njegove hlače usporedili sa zavjesama u Taylorinoj TikTok seriji „Midnight Mayhem With Me“ iz prošle godine.

 

 

Ljudi su ga baš ismijavali u komentarima i masovno pisali kako je ukrao Taylorine zavjese, a neki su rekli kako bi im ovakve hlače dobro došle i u nekom Halloween outfitu. Bilo je i onih koji su mu preporučili da potraži pomoć svoje djevojke po pitanju izgradnje stila. 

Što mislite o outfitu Travisa Kelcea?

Ukupno glasova:

Iako ni Travis ni Taylor nisu javno komentirali svoju vezu, očito je da su zajedno. Pjevačica u posljednje vrijeme dolazi na sve njegove utakmice, a javnost je ovom zvjezdanom paru već i nadjenula nadimak „Traylor“.

Travis Kelce i Taylor Swift Taylor Swift zaljubljena do ušiju: S tribina strastveno navijala za svog dečka

 

Taylor Swift Travis Kelce dečko taylor swift taylor swift u vezi obukao zavjese ukrao zavjese smiješne hlače zezaju ga outfit što mislite o outfitu baršunaste hlače

Još vijesti