Taylor Swift i Travis Kelce

Taylor Swift i Travis Kelce su trenutno jedan od najpopularnijih parova na svijetu. Prati se svaki njihov pokret! Nekima je upala u oko i sličnost koju imaju s poznatim filmskim parom. Ako si gledala film, bit će ti sve jasno.

Romansa između njih dvoje postala je super popularna i vjerojatno već svi znaju da su Taylor i Travis zajedno. Neki su fanovi podijelili sličnost koju su uočili između njih dvoje i između jednog filmskog para. Ako si gledala „High School Musical“ onda su ti Troy i Gabriela sigurno poznata imena. Ako pak nisi gledala ovaj teen film, imaš materijal za gledanje za vikend.

Kylie Jenner i Timothee Chalamet Slavni parovi koje nitko nije očekivao: 10 veza koje su najviše šokirale

Taylor i Travis podsjećaju na glavni par iz ovog filma. Njegova je strast bio sport, a njezina pjevanje. Kada su bili Golden Globes, gdje je trebala doći Taylor, u razmaku od par sati je bio i utakmica u kojoj su igrali Chiefsi, tim za koji igra Travis. Ovo jako podsjetilo na scenu iz „High School Musicla“ kada je Troy imao svoju košarkašku utakmicu, a Gabriella školsko natjecanje u isto vrijeme kada je trebala biti i audicija za školski mjuzikl.

 

 

Prije nekoliko dana kada je Travisov tim ostvario velik pobjedu koja ih je odvela na Super Bowl, Taylor se zaletjela na teren i zagrlila Travisa. Još jedna scena koja je podsjetila na „High School Musical“.

 

 

„Troy i Gabriela u stvarnom životu“, napisala je ova djevojka.

 

 

Neki su primijetili i da tim iz filma i Chiefsi imaju jednake boje na uniformama. Osim tih nekih scena, njihova veza ljude općenito podsjeća na „High School Musical“ par.

Lana Condor i Anthony De La Torre Slavni parovi koje želimo vidjeti da glume zajedno u romantičnim filmovima – bili bi to top filmovi

Taylor Swift Travis Kelce High School Musical kao filmski par usporedili troy i gabriela

Još vijesti