Galerija Taylor Swift Ava Max Gayle +6 Bebe Rexha i David Guetta

MTV dodjela glazbenih nagrada održala se sinoć u Njemačkoj u Düsseldorfu. Obično na dodjelama glazbenih nagrada posebno gledamo outfite u kojima su slavni prošetali crvenim tepihom, ali ove su godine zanimljivije osvojene nagrade.

Tko ima pjesmu godine, a tko je pjevač ili pjevačica godine? Sinoć je hrpa fanova pratila što se događa u Düsseldorfu i hoće li njihovi miljenici osvojiti nagrade. Nekima se posrećilo, a nekima baš i ne. MTV EMA je posebno zanimljiv fanovima pjevača jer se ovdje i njihov glas broji. Mogu u tjednima prije održavanja dodjele nagrada glasati za svoje miljenike i osigurati im kipić u kategoriji u kojoj su nominirani. Ove godine smo do sada imali puno wow glazbenih trenutaka i pjesmi koje su osvojile svijet. Nema sumnje oko toga tko je glavni pobjednik večeri: Taylor Swift. Dominirala je dodjelom nagrada, a posebno je sve oduševila i jer se stvarno i pojavila tamo! Ipak, outfitom nije oduševila. Neke od najboljih outfita s crvenog tepiha možeš pogledati u galeriji iznad.

 

 

Najnezadovoljniji su bili fanovi Nicki Minaj koji misle da je pjevačica zakinuta i da joj je Taylor Swift „ukrala“ nagrade u pojedinim kategorijama te da je sve zapravo namješteno. Jesu li u pravu ili ne, tko zna! Nicki nije otišla s dodjele nagrada praznih ruku, ali izgleda da misle kako zaslužuje puno više. Zasuli su Instagram komentarima u kojima prozivaju MTV EMA. A tko je u kojoj kategoriji pokupio nagrade? Pogledaj!

Najbolja pjesma: Nicki Minaj – „Super Freaky Girl“
Najbolji spot: Taylor Swift – „All Too Well“
Najbolji izvođač: Taylor Swift
Najbolja glazbena suradnja: David Guetta & Bebe Rexha – „I'm Good (Blue)“
Najbolji koncert: Harry Styles
Najbolji pop izvođač: Taylor Swift
Najbolji novi izvođač: Seventeen
Najbolji britanski i Irski izvođač: Harry Styles
Najbolji K-pop izvođač: Lisa
Najbolji latino izvođač: Anitta
Najbolji hip hop izvođač: Nicki Minaj
Najbolji rock izvođač: Muse
Tko ima najbolje fanove: BTS

Ovo su neki od pobjednika u glavnim kategorijama, a sve možeš pogledati na službenoj stranici MTV EMA dodjele nagrada.

mtv ema 2022 Dodjela nagrada glazba Taylor Swift

Još vijesti