Grše

Možda si čula za Deana Kotigu, možda nisi. Ako ne voliš gledati kvizove onda ti je vjerojatno nepoznat. No ako voliš onda znaš da je on veliki kvizoman. Na svom je Instagramu podijelio kako set pitanja koja će ti biti zanimljiva.

Dean Kotiga obožava kvizove i non stop sudjeluje u njima na različite načine. Sada je sudjelovao kao sastavljač kviza i pitanja za srednjoškolce u Labinu. Kvizovi, kako oni na televiziji tako i pub kvizovi, postali su jako popularni posljednjih godina. Ovo je jedan zabavan način druženja s ekipom koji definitivno trebaš isprobati!

Mona Lisa i globus KVIZ: Test općeg znanja iz različitih područja – tko će skupiti 10/10 točnih?

Dean Kotiga je na svojim storyjima podijelio da je u Labinu na kvizu bilo sjajno, a podijelio je i da je jedan segment pitanja bio fokusiran na Gršu. Odgovore će znati oni koji su upućeni u ovog pjevača i njegovu glazbu.

Pitanje o Grši

Pitanje je glasilo: Svi ćemo se složiti kako je Gršina "Mamma Mia" jedna od najboljih pjesama s ovih prostora zadnjih desetak godina, pa eto prilike za pokoji bod iz teksta te pjesme:
a) Koji se talijanski brend proizvođač motocikala spominje u prvoj strofi?
b) Koja se zemlja Srednje Amerike spominje u prvoj strofi?
c) Koji se lanac luksuznih hotela spominje u drugoj strofi?
d) Koje se alkoholno piće porijeklom iz Španjolske spominje u refrenu?
Nema varanja i pokušaj i ti odgovoriti na njih i ispitati prijateljicu!

 

 

Dean Kotiga se i našalio te je poslao poruku Grši da pošto je on njega stavio u svoj kviz, sada bi i on (Grše) trebao njega (Deana) staviti u svoju pjesmu. Jesi li točno odgovorila na ova pitanja saznaj tako da poslušaš pjesmu.

Aleksandra Prijović KVIZ: Provjeri svoje znanje o pjesmama Aleksandre Prijović!

Zagreb KVIZ: Kakvo je tvoje znanje geografije? Poveži glavne gradove i države u kojima se nalaze

Grše pitanje provjera znanja o pjesmi mamma mia za fanove grše dean kotiga

Još vijesti