Otkad Anja i Baka Prase nisu zajedno, pomislili biste da će ona pasti u zaborav, ali nikako, njeno je vrijeme tek došlo i Anja je u fokusu više nego ikada. Nije joj problem reći sve što točno misli, a to je sada i dokazala.

Anja plijeni pažnju fotkama na Instagramu, a sada je u centru pažnje zbog jednog svog razmišljanja koje je rekla na glas. Iako je pomalo 'napadno' i moglo joj se obiti o glavu, izgleda da je napravila pravu stvar jer svi se slažu s njom. Rekla je ono što i svi drugi misle.

Slika nije pronađena Bivša cura Bake Praseta oduševila sve svojim talentom – fanovi nisu imali pojma o ovoj Anjinoj strani

U jednom od posljednjih videa koje je objavila otvoreno je ispričala kakve cure smatra jadnicama i prema kakvima nema niti malo poštovanja. Iako je za to da cure podržavaju cure, u ovakvim slučajevima, nikada neće biti na njihovoj strani.

 

@anjablaa Reply to @aavadakedavraaa ♬ original sound - Anja

 

Radi se o onim curama koje s namjerom idu uništiti tuđe veze ili tuđi život, koje su se spetljale s nekim zauzetim i sada prijete da će sve otkriti. One koje imaju screenove kojima mogu nekome napakostiti, kao i one koje podržavaju takve cure. Za nju, to su jadnice. Ružne osobe. Ne fizički nego se ovdje misli na unutarnju ljepotu. Sve je otvoreno i bez imalo zadržavanja rekla što misli o takvim curama, a video je pogledalo već preko pola milijuna ljudi, od kojih se većina slaže s Anjom. U komentarima su svi oduševljeni što je to netko napokon rekao na glas jer zapravo, svi to misle. S ovim je potezom influencerica osvojila simpatije mnogih.

Slika nije pronađena Seleni je prekipjelo: Obratila se direktno svima koji komentiraju njen izgled i govore da je debela

anja blaa Anja Blagojević jadnice otvoreno izjava

Još vijesti