Slika nije pronađena

Justin na svim društvenim mrežama naglašava da kreće u novu eru, a iako nikome nije u potpunosti jasno što to znači, nova pjesma koja je izašla prije nekoliko sati može malo rasvijetliti tu izjavu.

Sreća za sve fanove Justina Biebera, izašla je nova pjesma i spot! 'Holy' je u suradnji s glazbenikom Chance The Rapper, a pjesma je malo netipična za Justina. Iako zvuči kao tipična laganica kakvu bi Justin i inače izdao, kada poslušaš malo bolje i fokusiraš se i na tekst, uočit ćeš da je s ovom Justin zakoračio u 'gospel glazbu'.

'Holy' je emotivna pjesma koja slavi vjeru i nadu. I kroz spot i kroz tekst jasno je da Justin želi pokazati svoju vjersku stranu. Je li to glazbeni pravac u kojem će i dalje nastaviti? Pop pjesmuljke zamijenit će kršćanskom glazbom? Postoji dobra mogućnost da bi uskoro mogao izaći i novi album najavljen ovom pjesmom koji će biti u stilu 'novog Justina'.

Justinov menadžer Scooter Braun također je najavio fanovima da još imaju toliko toga spremnog da će svi ostati iznenađeni. Reakcije fanova su pozitivne i zapravo nitko nije toliko iznenađen s temom kojoj se Justin okreće u novoj glazbi jer sve češće stavlja fokus na svoju vjeru.

Foto: YouTube/ Instagram printscreen/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Popularni Rihannin hit 'Umbrella' trebala je zapravo biti pjesma jedne druge pjevačice – koja ju je odbila

Selena Gomez otkrila s kojim izvođačem objavljuje novu pjesmu – neočekivana suradnja, a fanovi su izvan sebe!

Svi slušaju njene pjesme, a koje ona sluša? Billie Eilish otkrila koja joj je omiljena pjesma

pjesma nova glazba spot holy Justin Bieber

Još vijesti