Horori

Nije tako lako pronaći dobar horor, pogotovo ako si netko koga je teško uplašiti. No, ovi bi filmovi mogli biti pravi izbor. Znanost je potvrdila da su ovih 10 horora najstrašniji.

Idealno je vrijeme za pogledati neki dobar horor. Pitanje je samo koji. E pa znanost će ti u tome ovaj put pomoći. Zvuči malo čudno, ali provedeno je pravo istraživanje, a sve s ciljem kako bi se pronašli najstrašniji horori. Kada se uplašimo, srce nam počne ubrzano kucati i upravo su to znanstvenici mjerili u ovom slučaju.

The Fall of the House of Usher Za sve ljubitelje horora: Na Netflix stigla serija koju ćete htjeti pogledati, oduševila je kritiku i publiku

Dali su svojim ispitanicima da gledaju horore i za to im vrijeme mjerili otkucaje srca. Po tome su na kraju istraživanja uspjeli složiti top listu najstrašnijih horor filmova. U njihovom je istraživanju sudjelovalo 250 ljudi, a na ove su filmove bili najuplašeniji. Krećemo s odbrojavanjem od desetog mjesta.

10.Talk To Me

9.Hell House LLC

8.The Exorcism of Emily Rose

7.Smile

6.Hereditary

5.The Conjuring

4.Insidious

3.Skinamarink

2.Host

1.Sinister

Horor filmovi Najstrašniji završeci horor filmova: 13 filmova čiji su krajevi prestrašili i potresli gledatelje

horor horor filmovi najstrašniji horor filmovi filmovi koji će te uplašiti lista filmova što gledati halloween noć vještica

Još vijesti