The Cabin in the Woods

Moglo bi ostati upaljeno svjetlo u sobi nakon gledanja ovih horora! Psihološki horori su posebno strašni. Na Halloween nam treba baš neki takav film, a ovo je 10 preporuka.

Na Halloween se gledaju horori, a ako si i ti u potrazi za nekim koji ćeš navečer gledati sama ili s ekipom, sada ćemo ti dati nekoliko ideja. Onima koji su već pogledali hrpetinu horora i gledaju ih stalno, vjerojatno niti jedan neće više biti strašan. Nekako najstrašniji budu oni horori gdje nema tona krvi, već gdje su u pitanju neke nadnaravne sile. Takvi djeluju realnije i zbog toga su strašniji. Donosimo ti listu od 10 horora koji nisu za one sa slabim srcem i za one koji se lako uplaše. Potražili smo filmove o kojima se inače ne priča i za koje možda do sada nisi čula niti ih pogledala. Stvorit će pravu atmosferu na ovaj najstrašniji dan u godini.

Horori Top 10 najstrašnijih horor filmova svih vremena

1.Session 9
Ukleta umobolnica – treba li reći išta više od toga? Ekipa za čišćenje ulazi u oronulu bolnicu, gdje im se počnu događati neobjašnjive i čudne stvar, a pronađu i misteriozne snimke s psihijatrijskih seansa. Filma ima twistove i to će ga učiniti dodatno zanimljivim.

2.Creep
Snimatelj na stranici s oglasima pronađe jedan gdje čovjek traži da ga netko snima dok umire – i ovaj odluči prihvatiti zadatak. Kada krene snimati, kreću i čudni zadaci koje treba ispunjavati i jeziva otkrića – koja saznajemo malo po malo, zbog čega se čini da je film još strašniji.

3.Oculus
U središtu ovog horora je ukleto ogledalo. Ogledalo koje uništava živote, a kada mu se odluče osvetiti i suprotstaviti, to ne završi dobro. Nakon gledanja ovog horora, mogla bi se početi bojati ogledala. Smatraj se upozorenom!

4.Mother
Ovaj ćeš film ili voljeti ili mrziti, nema sredine. Ipak, za jedan horor, dobio je jako dobre reakcije pa ga se isplati pogledati. Ima u njemu dobrih psiholoških zaokreta zbog kojih bi ti mogao biti zanimljiv.

5.The Babadook
Priča prati mamu i njenog mladog sina koji se bore sa paranormalnim bićem. Na prvu se ne čini kao je u pitanju nešto strašno ili uopće nešto bitno, ali situacija će eskalirati i postati strašna.

6.Grave Encounters
Snimateljska ekipa koja ima svoj reality show u kojem traži duhove, ovog se puta uputi u napuštenu mentalnu ustanovu. Koja je usput i ukleta, a to osjete i na vlastitoj koži.

7.The Night House
U ovoj priči udovica saznaje mračnu tajnu o kući koju je izgradio njen nedavno preminuli muž. Nećemo ti previše otkrivati, ali film je definitivno strašan.

8.The Cabin in the Woods
Iako ovaj film započinje kao neki tipični horor gdje ekipa prijatelja odlazi u kolibu u šumi, zapravo je puno bolji i puno strašniji nego što na prvu očekuješ. Ova je koliba sve samo ne obična.

9.Smile
Nakon što svjedoči bizarnom, traumatičnom događaju koji uključuje pacijenticu, psihijatrica postaje sve uvjerenija da joj prijeti neobično biće.

10.Us
Jedna obitelj odlazi na godišnji odmor, koji se čini idiličan i opuštajuć, ali onda nastane kaos kad se iznenada počnu pojavljivati njihovi „blizanci“ koji ih počinju terorizirati.

The Fall of the House of Usher Za sve ljubitelje horora: Na Netflix stigla serija koju ćete htjeti pogledati, oduševila je kritiku i publiku

horor filmovi halloween noć vještica strašni horori psihološki horori nadnaravni horori što gledati filmska lista

Još vijesti