Horor filmovi

Ono kad misliš da je napokon gotovo i onda na zadnjoj sceni skočiš do plafona od straha i šoka jer nisi to očekivala. Ovi su horori pogodili sa završnom scenom i ostali ljudima u pamćenju.

Svi koji vole horor filmove i pogledali su ih već puno, znaju da nije tako lako pronaći dobar horor. Neki koji će te dobro prestrašiti i koji nije kopija nekog već postojećeg. Koliko god da horor bio strašan, ako je kraj loš, to će utjecati na cjelokupni dojam. Zapravo, koji god da film gledaš, završetak je bitan. Sve ovisi o njemu. U ovim slučajevima, horor filmovi su završili toliko dobro i toliko u tonu da su gledatelji ostali oduševljeni i prestrašeni. Buzzfeed je pitao svoju zajednicu da im predlože upravo takve horore – koji imaju potresan i strašan kraj. I ovi su se izdvojili kao horori s najstrašnijom završnom scenom.

1.Insidious
Ovaj horor ima kraj kojeg ćeš primijetiti. Šokira i iznenadi na način na koji nećeš očekivati. Jedan od onih završetaka koji se pamti.

2.Eden Lake
Još jedan sa završetkom koji te malo uzdrma. Taman kad pomisliš da će sve biti dobro i da je tu kraj, ispadne da ipak nije dobro, ni malo.

3.Friday the 13th
Misli se na originalnu verziju ovog filma iz 1980. godine. Jason će te u zadnjoj sceni dobro scimati, ponajviše zato što to nećeš očekivati.

4.Fallen
Lik kojeg glumi Denzel Washingon na kraju filma priča o tome kako je skoro umro, a onda kada shvatiš što se zapravo dogodilo…

5.Hereditary
Ovaj je film na svakoj listi najstrašnijih horor filmova pa tako ne iznenađuje ni da je na ovoj. Iako smo ga pogledali i nije nam baš najjasnije zašto je toliko strašan, većina se slaže da je ovo najstrašniji horor koji su pogledali.

Incantation Je li stvarno tako strašan? Novi horor toliko plaši ljude da žmire dok ga gledaju

6.Threads
Kraj ovog filma je tako strašan zato što iako je fikcija, radi se o nečemu što se bez problema može dogoditi bilo kada u stvarnom životu. Doslovno sutra. Otkrit ćemo ti samo da kraj uključuje nuklearne bombe i kraj čovječanstva.

7.The Vanishing
Ima nekoliko verzija ovog filma, ali ovog puta se misli na originalnu, iz 1988. godine.

8.Martyrs
Iako ovaj film nema one scene od kojih ćeš poskočiti od straha kada ga gledaš, i dalje je strašan. Pokazuje što sve jedno živo biće može napraviti drugome i koliko ima zlih ljudi. Osoba koja ga je pogledala je rekla da je ovo jedan horor koji ne može izbaciti iz glave i koji ne može pogledati ponovno.

9.Sinister
Taman si misliš kako je film gotov i da se možeš opustiti i onda zadnja scena!

The Fault in Our Stars i Dobby Smrti likova iz filmova i serija koje ljudi ne mogu prežaliti: 10 njih zbog kojih su plakali

10.Would You Rather
Kraj je grozan i tužan. Kao napokon je kraj i možeš odahnuti, ali ne osjećaš olakšanje, samo ti bude nekako teško to sve pojmiti.

11.Truth or Dare
Zadnja scena ovog filma je malo potresla gledatelje. Nisu očekivali takav kraj, sve se dogodilo iznenada i samo odjednom završilo.

12.The Blair Witch Project
Jedna je osoba otkrila da ju niti jedan kraj film nije prestrašio tako jako kao ovaj.

13.The Mist
Lik je upravo ubio svog sina i nekoliko njegovih prijatelja, ide se predati i pustiti da ga ubiju čudovišta, ali onda shvati da je spašen. I svi koje je ranije ubio su mogli biti spašeni. Da je samo pričekao nekoliko minuta. Upravo ta spoznaja čini kraj toliko strašnim.

film horor filmovi kraj Završetak strašan ostao u sjećanju najbolji završetak lista filmova

Još vijesti