Teen Wolf

Fanovi završene serije 'Teen Wolf' će sigurno biti oduševljeni ovom informacijom! Još ove godine će, vjerojatno, izaći film istoimene serije koja je sa svojim emitiranjem završila 2017. godine.

'Teen Wolf' se vraća! Jedina razlika u ovom novitetu je ta da se neće vratiti u obliku serije, već u obliku filma sa istim nazivom i gotovo istom glumačkom postavom. Svi koji su pratili seriju dok se emitirala od davne 2011. pa sve do završnice 2017. godine znaju da je posljednji dio završio pomalo čudno i nedorečeno tako da je ova vijest izvrsna jer se nadamo da će film prikazati pravi rasplet priče!

Kako piše Elite Daily, glumačka postava će biti skoro pa ista kao i u seriji, ali će najviše nedostajati jedan lik koji je imao jednu od glavnih uloga serije. Radi se o Dylanu O'Brienu koji je u 'Teen Wolfu' glumio Scottovog najboljeg prijatelja i pojavljivao se u svim sezonama serije. Njegov lik Stilesa nećemo gledati i u istoimenom filmu što bi moglo rastužiti neke obožavatelje kojima je on prirastao srcu.

Along for the Ride KVIZ: Koji film trebaš sljedeći pogledati?

No, i sam je potvrdio u jednom od intervjua kako on više neće biti u toj ulozi, ali da će vjerno čekati izlazak filma kako bi podržao svoje kolege! Datum izlaska 'Teen Wolfa' još uvijek nije poznat, ali bi trebao izaći krajem ove godine s obzirom na to da su još prije skoro godinu dana potvrdili njegovo snimanje.

Millie Bobby Brown Najplaćenija mlada glumica na svijetu – oborila sve rekorde i ušla u povijest

Look Both Ways Netflix najavio da ovo ljeto izlazi novi slatki film: Zamisli da možeš vidjeti posljedice svojih odluka

teen wolf film Novi film film prema seriji glumačka postava

Još vijesti