Galerija Millie Bobby Brown Millie Bobby Brown Millie Bobby Brown - 1 +5 Millie Bobby Brown - 2

Svi već dobro znaju za uspješnu, mladu i ekstra popularnu glumicu Millie Bobby Brown. Svoju najveću popularnost je stekla u seriji 'Stranger Things', ali to nije uloga koja joj donosi najviše prihoda!

Iako je najpoznatija po liku Eleven iz serije 'Stranger Things', smatra se da bi Millie Bobby Brown mogla ući u povijest jer prima najveću plaću za jedan drugi film koji će tek izaći! U pitanju je drugi nastavak serijala 'Enola Holmes' gdje ima glavnu ulogu sestre tinejdžerice poznatog detektiva Sherlocka Holmesa koja je otputovala u London kako bi pronašla svoju nestalu majku. Prvi nastavak ovog filma izašao je 2020. godine na Netflixu, a tada je to ujedno bio i jedan od najgledanijih filmova u trendingu.

Sada se najavljuje i drugi nastavak, a prema izvješću Varietya, Millie ulazi u povijest zbog plaće od čak 10 milijuna dolara koju će dobiti za ulogu Enole u novom, drugom nastavku ovog filma. Millie ima tek 18 godina, a iza sebe već ima pozamašnu karijeru na kojoj bi joj zavidjeli mnogi stariji glumci. Upravo zbog toga je zasluženo što baš ona ulazi u povijest najveće plaće za glumce mlađe od 20 godina jer je to zaista i zaslužila! Iako je mnogima najdraža iz 'Stranger Thingsa', obožavatelji vjerno čekaju i drugi nastavak 'Enole Holmes' jer je u prvom nastavku, gdje je imala samo 16 godina, apsolutno oduševila.

Millie Bobby Brown enola holmes najveća plaća za mlade glumce Stranger Things

Još vijesti