The Vow

Ljubavne priče koje gledamo u ovih 7 filmova nisu izmišljene, već su nastale po stvarnim parovima kojima se to dogodilo. Zbog toga su ovi filmovi posebno zanimljivi – nisu samo fikcija.

Ljudima se u životima događa SVAŠTA. Nekada za neke situacije i događaje ne možeš niti vjerovati da su se nekome stvarno dogodile – od onih dobrih do onih loših. Nekada se ljudima dogode i takve ljubavne priče da izgledaju kao da su iz filma. A nekada budu toliko dobre da i filmovi nastanu po njima! Neki su parovi iz stvarnog života bili toliko zanimljivi da su bili osnova za stvaranje romantičnih filmova. Inspirirali su scenariste svojim životima. Izdvajamo ti 7 takvih filmova, od kojih si neke možda već i pogledala.

1.The Vow

Jednako kao i u filmu, i u stvarnosti je par imao ozbiljnu nesreću zbog koje je žena ostala u komi, a kada se probudila, nije se sjećala zadnje dvije godine svog života. Baš kao i Leo u filmu, tako je i muškarac u stvarnom životu odlučio da neće odustati i trudio se da se ona ponovno zaljubi u njega.

Society of the Snow Film po istinitoj priči zbog kojeg ćeš se bojati leta avionom – tek je izašao, a već je favorit

2.The Notebook

Najpoznatija filmska priča je inspirirana stvarnim parom. Film je nastao po knjizi koju je napisao Nicholas Sparks. On je jednom prilikom rekao da je knjiga nastala po priči koja se dogodila baki i djedu njegove supruge.

3.All My Life

Sretan mladi par planira vjenčanje, a cijeli im se život preokrene kada saznaju da mladoženja ima rak. U tom se trenutku fokusiraju na to da što bolje iskoriste vrijeme koje još imaju za provesti zajedno.

4.At First Sight

U filmu se slijepi maser zaljubi u klijenticu koja je došla kod njega na masažu. Uspio ju je toliko impresionirati da se i ona zaljubila u njega. Ona ga je cijelo vrijeme poticala da otiđe na operaciju očiju kako bi dobio priliku vratiti vid. Iako je oklijevao, pristao je na to. Bio je jedan od rijetkih ljudi koji su vratili vid nakon što su cijeli život bili slijepi.

5.The Big Sick

Komičar Kumail Nanjiani rodom iz Pakistana i studentica Emily Gardner zaljube se jedno u drugo, ali imaju puno problema zbog različitih kultura iz kojih dolaze. Kad Emily oboli od misteriozne bolesti, Kumail se nađe prisiljen suočiti se sa svojim roditeljima, očekivanjima svoje obitelji i svojim pravim osjećajima.

Filmovi Od neprijatelja do ljubavnika: 10 romantičnih komedija gdje se likovi na početku nisu podnosili

6.I Love You Phillip Morris

Priča je ovo o čovjeku koji završi u zatvoru i tamo upozna ljubav svog života. Ovo je jedna jako neobična romantična komedija i mogla bi se svidjeti čak i onima koji inače nisu fanovi ovakvih filmova.

7.The Theory of Everything

Ovo je film o ljubavnoj priči između poznatog znanstvenika Stephena Hawkinga i njegove žene. Film je nastao po njihovom stvarnom životu.

Filmovi romantični filmovi nastali po stvarnim parovima po istinitoj priči lista filmova što gledati filmske preporuke

Još vijesti