Priča završava s nama

Sviđale ti se knjige Colleen Hoover ili ne, jedno je sigurno, prošla je godina bila njezina godina. Ova je spisateljica uspjela zaluditi čitatelje svih godina svojim ljubavnim romanima, a „Priča završava s nama“ je definitivno najpopularniji.

Nema šanse da već nisi čula za ovu knjigu. Svi pričaju o njoj! Na listi najpopularnijih knjiga prošle godine, ova se našla na broju 1 po popularnosti. Ljubavna priča Lily i Ryla je sve oduševila i rasplakala. Colleen se proslavila zahvaljujući upravo ovoj knjizi. Istovremeno je i ljubavna priča, ali i priča koja progovara o ozbiljnoj temi.

Knjige Najpopularnije knjige u zadnjih godinu dana: 10 naslova koje čitaju baš svi – a mogle bi se svidjeti i tebi

Colleen je to složila na način koji je oduševio čitateljica. Sada stiže potvrda već ranije najavljene vijesti – po knjizi se snima i film. Više nema nagađanja, sada je to činjenica.

 

 

Prva stvar koja sve zanima je tko će glumiti glavne likove, a drugo što nas sve zanima je kada film izlazi. Na drugo pitanje još nemamo odgovor, ali na prvo imamo. Glavni su glumci osigurani, kako piše Deadline. Lily će glumiti Blake Lively, a Ryla Justin Baldoni, glumac kojeg smo mogli dobro upoznati kao Rafaela Solana u seriji „Jane the Virgin“.

 

 

 

 

Tko će dobiti ulogu Atlasa? Za sada se još ne zna. O čemu se uopće radi u ovoj priči? Za sve koji nisu pročitali knjigu, najkraći opis bez previše spojlera je: u centru je radnje Lily Bloom, djevojka koja se zaljubljuje u Ryla, s kojim veza izgleda naizgled savršeno. Veza im je bajka dok ne krenu ozbiljni problemi. Tu se pojavljuje i Atlas, njena ljubav iz tinejdžerskih dana. Priča govori o temama koje nisu baš lijepe, ali o kojima se treba pričati.

Filmovi Filmovi koje smo najviše gledali na streaming servisima u prošloj godini: 15 najpopularnijih naslova

colleen hoover priča završava s nama film glavne uloge Snimanje filma knjiga

Još vijesti