Priča završava s nama

Kada su izašle prve fotografije sa seta filma „Priča završava s nama“, puno je fanova bilo jako razočarano. Nije im se svidjelo kako su prikazali Lily i misle da su njen lik namjerno „upropastili“.

Knjiga o kojoj je brujao Internet – a bruji i dalje, samo se sada fokus djelomično prebacio i na film. „Priča završava s nama“ Colleen Hoover je postao svjetski hit. Knjiga koju su čitali čak i oni koji inače knjige ne čitaju. Bila je to najpopularnija knjiga prijašnjih godina pa je i bilo za očekivati da će se po njoj snimati film. Kada je ta vijest izašla, fanovi su bili presretni. Barem dok nisu vidjeli fotografije sa seta.

Netflix Jedna od najpopularnijih knjiga prošle godine dobiva film – radi ga Netflix

Veselje je splasnulo jer su shvatili da likovi neće biti prikazani onako kako se očito većina nadala. Posebno vlada nezadovoljstvo s tim kako izgleda Lily, a ni izbor Atlasa nije oduševio. Ipak, iako nezadovoljni, svi žele znati kako će to na kraju ispasti i hoće li biti toliko veliki fejl koliko se čini ili će se dogoditi nešto što će ipak spasiti film. Sada se napokon zna i koliko ćemo morati čekati da film izađe.

 

 

Službeno je potvrđeno da će film izaći 9.veljače 2024. godine. Na filmu se radi još od 2019. godine! U glavnim ulogama kao Lily, Atlas i Ryle uloge su dobili Blake Lively, Brandon Sklenar i Justin Baldoni.

 

 

Iako ćemo se još načekati da film izađe, nije toliko dugo koliko smo očekivali da će biti. Iako film u jednu ruku je ljubavni, u drugu i nije, ali izgleda da ga redatelji računaju pod romantičnim s obzirom da su kao datum izlaska stavili nekoliko dana prije Valentinova.

Filmski poljupci za pamćenje: 12 romantičnih poljubaca iz filmova koji nisu nerealni - i ti ih možeš imati Filmski poljupci Špageti poljubac iz „Lady and the Tramp“ S nogom u zraku kao iz „Princezinih dnevnika“ +9 Poljubac na brodu iz „Titanica“

priča završava s nama knjiga film kada izlazi fil it ends with us datum izlaska službeno

Još vijesti