Margot Robbie kao Barbie

Film „Barbie“ trenutačno je apsolutni hit u kinima, a ljudi ne prestaju hvaliti glumački talent, ali i izgled Margot Robbie, koja je za potrebe uloge postala prava živuća lutkica.

Ok, Margot je već odavno poznata kao ljepotica. No što je radila kako bi postala poput Barbie? Koja je tajna njezine besprijekorne linije i sjajne kože? Sve je to otkrila Jasmina Vico, stručnjakinja za njegu kože, u čije se ruke prepuštaju mnoge holivudske zvijezde.

 

 

Tako je Jasmina za Harper's Bazaar otkrila kako je Margot na svom meniju imala fermentiranu hranu poput kiselog kupusa, kefira i bobičastog voća. Ovo su zapravo namirnice koje velika većina nas vrlo rado konzumira. Ok, možda baš u ljeti ne jedemo toliko kiseli kupus, koliko svježi. No sad je svakako sezona bobičastog voća u kojem možemo uživati, dok je kefir nešto što se naziva čudesnim mliječnim napitkom. 

Stručnjakinja za njegu kože podijelila je još jedan važan savjet, a to je kako kožu uvijek treba njegovati iznutra prema van. Dakle potrebno je paziti na zdravu i uravnoteženu prehranu. Ono što su Margot, ali i sve ostale glumice na setu pile, bio je čaj od čička.

„Pomaže u ispiranju jetre, što čini kožu boljom jer proizvodi više glutationa, koji pomaže u sjaju i svjetlini. Sve su Barbike na filmu pile taj čaj“, otkrila je Jasmina svima onima koji su se pitali koja je tajna besprijekornog tena svih glumica u filmu.

 

 

Margot Robbie barbie dijeta Kiseli Kupus čak od čička besprijekoran ten bobičasto voće

Još vijesti