Galerija Do Revenge film - 1 Do Revenge - 1 Do Revenge - 2 +3 Do Revenge - 3

Očekivanja su bila velika, film ih je čak uspio i nadmašiti. Nema sumnje, ovaj će se upisati u povijest, a mnogi se slažu i da će sigurno postati 'Mean Girs' novog doba. Toliko je dobar!

Tek je došao, a već je jasno da će postati veliki hit. 'Do Revenge' je zabavna teen komedija s poznatom glumačkom postavom i fora pričom. Camila Mendes i Maya Hawke dobro su nam poznata lica iz Netflixovih serija, a sada su zajedno u glavnim ulogama u ovom filmu – i super su kombinacija. Priča prati Dreu i Eleanor koje se žele osvetiti dečku i prijateljima jer su im uništili život. Da nitko ne bi skužio što rade, zamijene se za osvete. Tako se Eleanor ide osvetiti Dreinom bivšem, a Drea provodi osvetu Eleanorinoj bivšoj frendici. Ne bi to bilo to da se pred kraj ne pojavi i nekoliko twistova koji cijelu priču čine još zanimljivijom.

Film je oduševio i pokupio odlične komentare od svih koji su ga pogledali. Dosta je ljudi pronašlo i sličnosti s kultnim 'Mean Girls' filmom. Već se predviđa da bi ovaj mogao postati 'Mean girs' nove generacije. Neki su čak pronašli i kadrove koji su vrlo slični u oba filma. Nitko nije očekivao da će Netflix uspjeti napraviti neki ovoliko dobar teen film.

 

 

Film je smiješan, zabavan i simpatičan. Ima super modne trenutke i hrpu komentara i scena koje imaju potencijal postati viralni memeovi i gifovi.

 

 

 

 

Svatko tko ga je pogledao, ima mišljenje, a za sada rijetko tko ima za reći nešto loše o njemu. Za jedan teen film, ovaj je uspio napraviti sve izvanredno.

Filmovi Nema do romantičnih filmova: 15 romantičnih komedija koje su izašle ove godine, a koje moraš pogledati

What Happened to Monday Svi hvale ovaj Netflixov film koji uopće nije popularan – komentari i ocjene su pozitivne, a film je podcijenjen

Netflix film do revenge teen film preporuka komedija

Još vijesti