Galerija Filmovi Look Both Ways Through My Window +12 The Royal Treatment

Treba ti romantični film koji još nisi pogledala? Evo nas da ti pomognemo. Kao veliki fanovi ovog žanra, redovito smo među prvima koji pogledaju sve nove naslove. Sada ti izdvajamo one najbolje koji su izašli ove godine, a koje si možda propustila.

Razumijemo te ako ne voliš ovakve filmove, onda će ti ova lista biti vjerojatno noćna mora puna klišeja i sladunjavosti. Međutim, ako voliš romantične filmove onda će ti ovo biti izvor inspiracije. Iako još nije kraj godine, do sada je izašlo toliko super romantičnih filmova u 2022. godini. Izdvojili smo 15 naslova koji su do sada već uspjeli osvojiti publiku. Neki su romantične drame, neki su romantične komedije. Svi su slatki i romantični, neki imaju poznate glumce, neki baš i ne, ali daj im priliku. Neće te razočarati i još će ti malo podignuti kriterije kod odabira dečka – jer ako mogu likovi u filmovima, zašto ne bi mogli i stvarni dečki! Koji su to novi romantični filmovi koje ne smiješ propustiti pogledaj u galeriji iznad!

Nemo i Elsa Najveće teorije o Disney crtanim filmovima: Nemo je poginuo, a Elsa i Zlatokosa su sestrične?!

The Fault in Our Stars i Dobby Smrti likova iz filmova i serija koje ljudi ne mogu prežaliti: 10 njih zbog kojih su plakali

film Filmovi romantična komedija romanse romantični 2022.

Još vijesti