Slika nije pronađena

Netflix je prošle godine oduševio brojnim romantičnim komedijama, a jedna od njih koja je posebno ljudima zapela za oko je 'The Kissing Booth'.

Da li postoji još uopće netko tko nije barem jednom pogledao 'The Kissing Booth'? Ako da, što čekate? Ovaj Netflixov film se pokazao kao pun pogodak, a i sam je Netflix u prosincu objavio da je to njihov film koji su ljudi najviše puta ponovno pogledali. To je veliko postignuće, pogotovo kada se sjetimo da je prošle godine bilo još nekoliko filmova koji su zaludjeli gledatelje, kao što je primjerice 'To All the Boys I’ve Loved Before'.

Ali vraćamo se na 'The Kissing Booth'. Za vikend je stigla najava koja se s nestrpljenjem čekala – film dobiva i drugi nastavak! Sa snimanjima se kreće uskoro, a kako se čini na Netflix će doći nažalost tek iduće godine.

Fanove su iznenadili objavom videa na samo Valentinovo, a u kojem su se pojavili Joey King i Joel Courtney (ili Elle Evans i Lee, kako ih znamo iz filma).


Video ne otkriva puno, ali nekoliko se stvari za sada ipak zna. Redatelj filma ostaje isti koji je bio i za prvi nastavak - Vince Marcello, a neće se promijeniti ni glavni glumci. BFF dvojac koji se pojavljuje u najavnom videu ostaje i u drugom dijelu, a bit će tu ponovno i Jacob Elordi (Noah).

Film je inače snimljen po noveli koju je napisala Beth Reekles, a iako ne postoji nastavak prve knjige, postoji jedna njena novela 'The Beach House' koja se sadržajem veže na 'The Kissing Booth'. Izgleda da i fanovi misle da bi se to moglo dogoditi jer 'The Beach House' je do sada pročitalo preko 3 milijuna ljudi. Knjiga je dostupna online na Wattpadu, ako i tebe zanima što bi se možda moglo događati u nastavku filma.

Foto: Imdb/ Youtube

M.T.

Pogledajte još:

Ljubavna priča koja će te raspekmeziti – za mjesec dana u kina dolazi film sa zvijezdom Riverdalea!

[WOW] Disney nastavlja s filmskim iznenađenjima – objavili su trailer za Frozen 2!

Stiže treći nastavak 'Princezinih dnevnika' – idealan film za pogledati sa starijom sestrom

Nastavak novo Netflix romantična komedija film the kissing booth

Još vijesti