Slika nije pronađena

Poznajemo ga svi kao dobricu Archieja iz serije Riverdale, a KJ Apa sada će vas osvojiti i u novom filmu gdje se pojavljuje u glavnoj ulozi. Do izlaska filma trebat će pričekati još nekoliko tjedana, a do tada pogledaj trailer.

Riverdale ti nije dovoljan i želiš još malo više KJ Apae u svom životu? Onda je ovo super vijest za tebe – uskoro izlazi pravi ljetni film upravo s njim u glavnoj ulozi. Radi se o Netflixovoj novoj tinejdžerskoj romantičnoj komediji 'The Last Summer'. U glavnim će mu se ulogama pridružiti Tyler Posey, poznat svima po ulozi u Teen Wolfu te Maia Mitchell.


Film će biti odličan za večernje druženje s frendicama i maštanje o ljetu koje i vas uskoro očekuje.

Priča prati grupicu srednjoškolskih prijatelja kojima je upravo završila zadnja godina škole i prije jeseni i novih obaveza, pred njima je najprije - zabavno ljeto. Zadnje ljeto prije faksa napravit će najboljim mogućim, a kao i život svakog tinejdžera, očekuje se puno ljubavnih zavrzlama, ali i borbe s pokušajima da slijede svoje snove.


Od tajnih simpatija prema nekome iz ekipe prijatelja do slučajnog dejtanja bejzbolaške zvijezde, romantičnog sadržaja neće nedostajati, a oduševit će te i glumačka postava.

Film na Netflix stiže 3. svibnja!

Foto: YouTube printscreen/ YouTube/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Netflixova romantična komedija u kojoj glumi Noah Centineo je dobila i prvi trailer! Fanovi su oduševljeni!

Dijelite svoje korisničke podatke za Netflix s više ljudi od dopuštenog? Mogli bi ostati bez računa

Netflix je najavio da sprema treći nastavak svoje popularne božićne romantične komedije

novo the last summer Netflix romantična komedija film kj apa

Još vijesti