Glumci iz romantičnih filmova

Neki ljubavni parovi iz filmova će uvijek ostati zapamćeni. Njihova ljubav i međusobne simpatije su bile toliko jake da za neke ni ne možemo procijeniti je li zaista bila samo gluma u pitanju!

Nezaboravljeni filmovi, radnje, ali posebno i njihovi glavni likovi. Sigurni smo da svi znate barem jedan slavni par koji je glumio u nekom romantičnom filmu, a da vam je njihova ljubav ostala zarezana duboko u pamćenje. Neki od njih su čak dejtali i u stvarnom životu, ali nažalost, te ljubavi nisu potrajale. Život nije film, ali su neki od ovih dočarali kao da je!

1.Lady Gaga i Bradley Cooper – 'A Star Is Born'
Nakon izlaska ovog filma, mnogi su željeli da Lady Gaga i Bradley Cooper prohodaju u stvarnom životu. Iako ona nije glumica, svi se slažu u jednom, a to je da je imala ulogu koju je odlično odglumila te se zaista vidjela kemija između nje i Bradleyja.

via GIPHY

 

2.Zooey Deschanel i Joseph Gordon-Levit – '(500) Days of Summer'
Iako nisu niti doslovno uspjeli u samom filmu, mnogi su ih spajali u stvarnom životu. Bez obzira na radnju ovog filma, kemija između njih dvoje je bila i više nego očita! Zato su mnogi željeli da Summer i Tom, odnosno Zooey i Joseph zaista prohodaju, ali se to nije dogodilo.

3.Rachel McAdams i Ryan Gosling – 'The Notebook'
Jedan od najvećih ljubavnih klasika je upravo ovaj film, a njegovi glumci su ga napravili takvim. Danas nema osobe koja ne zna za ovaj film, isto kao i nema osobe koja ne zna za ljubav Rachel i Ryana. Oni su zapravo zaista i dejtali u stvarnom životu, ali to na kraju nije uspjelo – na žalost mnogih obožavatelja.

via GIPHY

 

4.Kate Winslet i Leonardo DiCaprio – 'Titanic'
S obzirom na to da je njihova ljubav u filmu bila nedopuštena, baš zato je njihova kemija bila jača. I više je ne očito kako su tada mlada Kate i Leonardo imaju simpatije jedni prema drugima, što su primjećivali i svi drugi oko njih. No, oni su oduvijek bili samo jako dobri prijatelji, a to su ostali i dan danas.

Netflix Netflix gubi gledatelje: Jedan ga je streaming servis po prvi put ikada pretekao s brojem pretplatnika

5.Lana Condor i Noah Centineo – 'To All the Boys I've Loved Before'
Iako je Lana tijekom svih nastavaka ove serije filmova imala nekoliko predomišljanja oko svojih dečki, svi znaju da je ona zapravo uvijek gajila simpatije prema Noahu. Naposljetku se to dokazalo i u posljednjem nastavku, a svi se slažu da su se te simpatije pojavljivale cijelo vrijeme, bez obzira na druge dečke.

via GIPHY

 

6.Angelina Jolie i Brad Pitt – 'Mr. & Mrs. Smith'
Angelina Jolie i Brad Pitt su jedni od onih parova koji su upravo zbog ovog filma na kraju i završili u braku. Njihov brak je trajao nekoliko godina, a u filmu je bilo i više no očito kako se sviđaju jedno drugome. Samo što su oni tu ljubav u radnji ovog filma pokazivali na malo drugačiji način od uobičajenog te su ih godinama zvali, u stvarnom svijetu, da su jedan od najljepših slavnih parova.

7.Haley Lu Richardson i Cole Sprouse – 'Five Feet Apart'
'Five Feet Apart' je jedan izrazito emotivan i romantičan film u kojem da nije bilo kemije između Haley i Colea, film ne bi postao tako popularan. Vidjelo se da su dali sve od sebe kako bi emotivno prenijeli priču svojih likova, a u tome su i uspjeli.

via GIPHY

 

8.Joey King i Jacob Elordi – 'The Kissing Booth'
Kod Joey King je slična priča kao i kod Lane Condor. Tijekom nastavaka 'The Kissing Bootha', Joey je također mijenjala dečke, ali je njezina ljubav ipak bila najveća prema Jacobu Elordiju. Šlag na torti bila je zadnja scena zadnjeg nastavka filma gdje su tu kemiju zaista i dokazali.

Titanik Činjenice o 'Titanicu' koje ne znaju ni najveći fanovi: Tko je trebao glumiti Jacka i zašto je stari par bitan?

9.Shailene Woodley i Ansel Elgort – 'The Fault in Our Stars'
Dok je izašao ovaj film, svi su htjeli imati ljubav kakvu su imali Shailene i Ansel, odnosno Hazel Grace i Augustus. Njihova veza i simpatije su bile toliko jake do samog kraja, koji je izuzetno tužan, kao i svaki romantičan film. No, u ovome ovaj ljubavni par nije bio kao u svakom drugom romantičnom jer su bili zaista posebni.

via GIPHY

 

10.Teresa Palmer i Benjamin Walker – 'The Choice'
Sama radnja ovog romantičnog filma upućuje na to da je Teresa morala odabrati između Benjamina i jednog drugog dečka. No, njihova povezanost je bila toliko jaka, a oboje su bili totalno drugačijeg karaktera. Iako se i njih spajalo u zajedničkom životu jer su imali odličnu romansu u filmu, to ipak nije uspjelo.

Mamma Mia! Od 'Mamma Mie' do 'Star Warsa': Strani filmovi i serije koji su se snimali u Hrvatskoj

film ljubavni parovi Slavni parovi glumci kemija romantični filmovi

Još vijesti