Titanic

Nije tako jednostavno kako izgleda. Kada smo gledali „Titanic“ po prvi put bili smo malo ljuti na Rose jer se jednostavno nije pomaknula i napravila mjesta na plutajućim vratima i za Jacka. Sada je glumica objasnila zašto to ne bi imalo smisla.

Već se godinama proteže jedno pitanje vezano za film „Titanic“, a to je zašto se na kraju filma kada je brod potonuo, Rose nije pomaknula i napravila mjesta na vratima i za Jacka da se spasi. Jasno je da mjesta na vratima ima sasvim dovoljno za dva čovjeka. Znamo da zbog radnje filma to se nije smjelo dogoditi, ali sada je glavna glumica, Kate Winslet koja je utjelovila Rose, ispričala zašto to ni u teoriji ni u praksi nije dobra ideja.

Harry Potter i Kamen mudraca Titlovi na filmu „Harry Potter“ otkrili da smo cijelo vrijeme pogrešno čuli jednu rečenicu - svi su zbunjeni

Iako je priznala da da, da se Rose pomaknula, Jack bi stao na vrata, ali u konačnici, to bi ih oboje odvelo u smrt. Jack je dao sve od sebe da spasi Rose i ne bi joj to nikada napravio. Prošlo je 25 godina od izlaska filma i Kate je napokon odgovorila na ovo pitanje koje muči sve fanove.

Da, Jack bi stao na vrata s Rose. Ipak ne, ne bi preživjeli. Vrata bi se vjerojatno prevrnula kada bi se Jack penjao i oboje bi pali u vodu. Čak i da uspije doći na vrata, ona bi se prevrnula jer dvoje ljudi ne mogu biti na vodi na tako maloj površini. Plus, treba uzeti u obzir i da su vrata vjerojatno bila strgana. Kate je priznala da dobro poznaje kako voda funkcionira, kretanja vode i ostale tehničke stvari jer se bavi raznim vodenim sportovima i da dvije odrasle osobe ne mogu biti istovremeno na daski za veslanje jer se ona krene prevrtati. Tako bi bilo i s Jackom i Rose na vratima.

Veliko pitanje koje muči sve fanove od trenutka kada je film izašao je napokon riješeno i odgovoreno. Svi se slažu da više nema smisla o tome raspravljati, jer ako Rose kaže da to nije moguće, onda nije moguće.

Gledali smo „Titanic“ sto puta, ali ove greške nismo vidjeli: 15 greški koje su pronašli veliki fanovi Titanic Pa onda na drugoj strani lica U sceni gdje plutaju na vratima Jacku vise sige iz nosa +23 Ali odmah u sljedećoj sceni ih više nema

titanic titanik film Rose Jack je li jack stao na vrata glumica objasnila zašto se jack nije spasio

Još vijesti