Love & Gelato i After

S dolaskom ljeta i slobodnih dana svi imamo više vremena za opuštanje i stvari koje volimo. Nezaobilazna destinacija u zonama opuštanja je i gledanje filmova. Ako želiš pogledati dobar film za večernje opuštanje, ali trebaš inspiraciju na pravom si mjestu! 

Koliko god uzbuđenja donose premijere i novi filmovi koji izlaze posebnu čar nude i oni koji imaju dužu povijest iza sebe. Čak i ako su neki naslovi već pogledani uvijek je dobro prisjetiti se filma koji te oborio s nogu.

1. 'The Weekend Away'

Bijeg za vikend pošao je po zlu kad je žena optužena za ubojstvo najbolje prijateljice. Dok pokušava otkriti istinu, njezini napori otkrivaju bolnu tajnu. Ovaj film zanimljiv je i po tome što je mjesto radnje Split.

2. 'To All the Boys I've Loved Before'

Filmski serijal u tri dijela koji već nekoliko godina drži visoku ljestvicu popularnosti. Ovaj film baziran je na istoimenoj knjizi Jenny Han, a prati priču Lare Jean koja se nađe u neugodnoj situaciji kad su njena tajna pisma poslana dečkima u koje je bila zaljubljena. Situaciju spašava Peter Kavinsky koji joj glumi dečka kako bi spriječio daljnje komplikacije. 

3. 'After'

Radnja prati mladu djevojku koja započinje prvu godinu fakulteta. Tessa Young vrijedna je studentica i odgovorna kćerka puna ambicija, ali onda upoza lošeg dečka s mračnom prošlošću, tajanstvenog Hardina Scotta. Od tog trenutka život joj se mijenja naglavačke. Sniman je prema radnji šest dijelova romana Anne Todd, a dolazi u četiri nastavka koja ti drže pažnju od početka do kraja.

 

4. 'First Love' 

Ako ti se glumac Hero Fiennes Tiffin svidio kao Hardin onda ne smiješ propustiti još jedan film u kojem ima glavnu ulogu. 'Prva ljubav' prati Jima (Fiennes Tiffin), maturanta srednje škole koji doživljava uspone i padove svoje prve ljubavi s Ann (Sydney Park) dok su pred odlaskom na koledž. U isto vrijeme, Jimovi roditelji nose se s obiteljskim posljedicama financijske krize.

5. 'Love & Gelato'

Obećavajući svojoj bolesnoj majci, studentica Lina ima ljeto života u Rimu, koristeći mamin stari dnevnik kao vodič dok se polako zaljubljuje u čari grada, njegove ljude i, naravno, sladoled. Temeljen na najprodavanijem romanu, Ljubav i sladoled film je u koji ćeš se zaljubiti na prvu.

Divergent i Princezini dnevnici Film vs. knjiga: 9 filmova i serija koji su nastali po knjigama, ali su BOLJI od knjiga
 

 

Spiderhead Novi Netflixov film oborio sve rekorde – ali na loš način! Postao je jedan od najgorih filmova ikad

film preporuka

Još vijesti