Saw i After

Jesen će biti bogata filmovima, i to filmovima različitih žanrova – za svakoga ponešto. O njima se priča već neko vrijeme, a sada napokon dolaze! Evo što ćemo to sve gledati ove jeseni u kinima.

Ovo su ljeto izašli neki filmovi koji su postali toliko popularni da možemo reći da su obilježili ljeto 2023. godine i jedna su od stvari po kojima će se ovo ljeto pamtiti. Najveće su ludnicu izazvali „Barbie“ i „Oppenheimer“. Ljeto je sada polako sve više iza nas, a u kina dolaze neki prilično fora filmovi za koje moraš znati. Jesen je idealno vrijeme za ići u kino i skloniti se od kiše i hladnijih temperatura. Pitanje je samo uvijek što gledati! Kroz jesenske nas mjesece očekuju neke prave filmske poslastice, a ove koje to filmove trebaš imati na oku – i kada svaki od njih izlazi.

Filmovi Najveće laži koje nam pokušavaju prodati hollywoodski filmovi: 20 stvari koje su daleko od istine

The Nun 2 – 7. rujan

Nastavak poznatog horora! Prvi dio je ostvario tako veliki uspjeh da je bilo očekivano da će doći i „Nun 2“, a kako se čini, gledamo ju već ovog rujna!

Challengers – 13. rujan

Novi film sa Zendayom! Ove ćemo je jeseni gledati u ulozi tenisačice u sportsko – romantičnom filmu „Challengers“.

After Everything – 14. rujan

Ove jeseni dolazi i novi nastavak „After“ serijala, posljednji! Vrijeme je da saznamo kako će završiti ljubavna priča Hardina i Tesse.

Hardin Zašto su cure tako lude za Hardinom iz „Aftera“? 10 razloga koji objašnjavaju zašto smo svi pali na njega

Expend4bles – 21. rujan

Ovo je već četvrti nastavak filma o plaćenicima koji se ovog puta suočavaju s trgovcem oružja! Ukoliko su ti se sviđali i prijašnji nastavci, ovaj će biti na sličnu foru, samo s novom pričom.

Saw X – 28. rujan

Nakon godina i godine pauze, stiže i novi „Saw“. Vjerojatno si već i zaboravila da postoji ovaj filmski serijal – e pa evo ga opet. Ima već toliko nastavaka, ali publici nikad dosta horora.

The Creator – 28. rujan

SF film, smješten 50 godina u budućnost, a u kojem se vodi rat između ljudi i umjetne inteligencije. Hoće li uspjeti spasiti čovječanstvo?

The Exorcist: Believer – 13. listopad

Ova će jesen biti savršeno doba godine za sve ljubitelje horora jer na listi imamo još jedan naslov koji ćemo uskoro gledati u kinima, a koji obećava. Nastavak kultnog horora „The Exorcist“.

Filmovi dolaze u kina ove jeseni jesen 2023. after horori saw što gledati u kinu najave filmova the nun Zendaya

Još vijesti