Jenna Ortega i Margot Robbie

Zlatni Globusi napokon su se vratili. Nakon što 2022. zbog pandemijskih mjera nije bilo crvenog tepiha, zvijezde su jučer imale prilike zablistati i pokazati svoja glamurozna izdanja i sjajne outfite.

Donosimo vam najbolje odjevne kombinacije večeri i zvijezde koje su zablistale.

1. Jenna Ortega

Iako smo je naviknuli gledati kao Wednesday, svu u crnini i u gotičarskom stilu, jučer je Jenna zablistala u Gucciju. U haljini boje pijeska, s izrezima na predjelu struka i lepršavim rukavima, izgledala je kao grčka boginja ljepote.

 

 

2. Rihanna

Kakav modni trenutak, kad se na Zlatnim globusima pojavila Rihanna u dramatičnoj crnoj haljini modne kuće Schiaparelli Couture. Haljina s naborima koja je pratila linije njezinog tijela te ogromni baršunasti rukavi koji su se spuštali u šlep, zaslužni su za „vau efekt“.

 

 

3. Margot Robbie

Zvijezda Babylona je zablistala u Chanel haljini od čipke i tila. Na ovaj romantični dizajnerski komad uloženo je 750 sati rada i više od 30 tisuća elemenata veza uključivši šljokice, perlice i perje. Uz ovu haljinu nježne boje, savršeno je pristajao lagani make-up, prirodna manikura na noktima, kao i frizura koja je uključivala lagane opuštene valove.

 

 

4. Selena Gomez

Glumica koja je bila nominirana za ulogu u serji „Only Murders inf the Building“, privukla je pozornost u baršunastoj Valentinovoj haljini, s pufnastim rukavima, upečatljivima poput Rihanninih.

 

 

5. Salma Hayek

Latinoamerička diva, iako već u 6. desetljeću života, i dalje izgleda sjajno te je i u ovome izdanju na crvenom tepihu prisutne ostavila bez daha. Za ovu je prigodu obukla Guccijevu haljinu, izrađenu po narudžbi, s prekrasnim detaljima poput perla i resica, a koje su savršeno istaknule njezine obline.

 

 

 

 

6. Ana de Armas

Za ovu je prigodu Ana odjenula Louis Vuitton i crvenim tepihom prošetala u crnoj haljini bez naramenica i sa šlepom, a koja je s prednje strane bila ukrašena draguljima.

 

 

7. Lily James

Dama u vatreno crvenom izdanju definitivno je privlačila pažnju. Lily je obukla haljinuj modne kuće Versace. Balska haljina bez naramenica: raskošna i s pregršt izrezanih detalja oko struka te pufnasta u donjem dijelu, pomalo nas je podsjetila na sve one voluminozne haljine kakve nose Disneyeve princeze.

 

 

8. MJ Rodriguez

Zvijezda je oduševila u Balmainovoj haljini kraljevsko plave boje i zlatnim „špic“ salonkama Christiana Louboutina.

 

 

9. Jennifer Hudson

Zlatna djevojka Jennifer obukla je istu takvu haljinu. Riječ je o haljini modne kuće CD Greene, u kojoj je zvijezda zasjala poput disko kugle. 

 

 

zlatni globusi 2023 jenna ortega ana de armas Rihannina haljina najbolje haljine na Zlatnim globusima najbolji outfiti na Zlatnim globusima najbolje obučeni na Zlatnim globusima

Još vijesti