Galerija Nika Pavičić Nika Pavičić Nika Pavičić - 1 +6 Nika Pavičić - 3

Svaka starija sestra nekada tijekom odrastanja ima "problem" s mlađim bratom koji je podijelila i Nika Pavičić. Ako ga još nisi imala, spremi se, jer ovo će se dogoditi.

Brojne javne osobe ne vole pokazivati previše svoje obitelji i stavljati ih pod svjetla reflektora. Nekada fanovi znaju pretjerati i da bi došli do osobe koju toliko vole, pokušavaju to preko njihove obitelji. Što nije baš ugodno ni za tu osobu ni za njenu obitelj. Razumljivo je zato zašto mnogi influenceri i zvijezde vole držati dio svog života privatnim i ne pokazivati baš sve na društvenim mrežama. Nika Pavičić je sada nakon dugo vremena pokazala svog brata! Neki znaju da ima mlađeg brata, a neke je i iznenadila s ovom informacijom. Našalila se na račun njegove visine, što je vjerojatno poznato svakome tko ima mlađeg brata. U jednom ti je trenutku do koljena, a onda u drugom moraš dignuti pogleda kada mu se obraćaš, kako je rekla i Nika.

 

@iksniks2iks

Pubertetlija

♬ CODY USED MY AUDIO AHHHHHH - james

 

Spominjala je brata i prije, ali već dugo nije bio u centru pažnje. U komentarima su se fanovi našalili da izgleda kao Sergej Pajić i da su na prvu mislili kako je to on.

 

 

Pratitelji uvijek vole kada dobiju ekstra pogled iza scene u živote svojih omiljenih zvijezda i saznaju neku novu informaciju o njima.

Breskvica - 2 Znaš li da Breskvica ima mlađeg brata? Objavila je kratki video s njim

Borna Rastović i Martina Vuletić - 2 Ideja za spoj: Rasta oduševio pratitelje spojem koji je organizirao za svoju Martinu

nika pavičić iksniksiks mlađi brat pokazala brata kako izgleda brat od nike pavičić influencerica

Još vijesti