Različite frizure

Nije baš svejedno nosiš li raspuštenu kosu iza uha ili punđu s nekoliko izvučenih pramenova koji uokviruju lice. Prava frizura za tvoj oblik lica može pomoći da izgledaš još bolje, samo trebaš pronaći koja je tvoja.

Kosa ima veliku moć. Ako si opsjednuta sa svojom kosom i frizurom, onda si već sigurno primijetila koliko taj jedan detalj na tvom izgledu može izgledati na tvoj cjelokupni izgled. Da bi dokazala koliko je frizura zapravo bitna, jedna je cura snimila video u kojem je pokazala kako izgleda sa 7 različitih frizura.

TikTokerica Darcey Trik od pet sekundi koji će svakoj curi pomoć da izgleda 100 puta bolje na fotki

Sve je ostalo bilo isto – šminka, odjeća, poza, izraz lica, jedina je promjena u tome kako joj stoji kosa i sa svakom frizurom možeš vidjeti koliko zapravo izgleda drugačije. Izmijenjala je sve popularne i najčešće frizure, od raspuštene kose, iza uha, do fen frizure koje daje volumen i punđe.

 

@isseypovs

It changes everything

♬ original sound - ✰

 

Ako do sada nisi vjerovala da je frizura bitna i da postoji prava frizura, ovo bi te moglo uvjeriti. Neki u komentarima kažu da sa svakom frizurom na površinu izlazi i drugačija osobnost, da djeluje kao druga osoba. Iako nije razlika tolika da pomisliš da je druga osoba, ali opet je u neku ruku drugačija. I sama je vlasnica videa u opis napisala da frizura mijenja sve. Oni koji ne vjeruju u moć frizura, možda ih ovo uvjeri, a oni koji uvijek lude kada im kosa nije kako treba – sada možete znati da ne ludite bez razloga, evo potvrde da je frizura stvarno bitna.

Kristina Khoronzhuk Trend kratkih frizura popularniji je nego ikad: Jedna vrsta bob frizure je lepršava i idealna za proljeće

Frizura Kosa utjecaj na izgled koliko frizura utječe na izgled dokaz frizura bitna

Još vijesti